To je to što me zanima!

Windowsi 10 dobit će novi browser, ali to nije Explorer

Novi browser poznat je pod kodnim imenom Spartan, trebao bi biti brz i lagan, a poput Chromea i Firefoxa će podržavati ekstenzije. Otkrit će ga 21. siječnja
Vidi originalni članak

Kako se čini, Microsoftov dugotrajni browser Internet Explorer mogao bi otići u povijest jer u Microsoftu u tajnosti razvijaju novi pretraživač interneta koji će ga zamijeniti. 

Trenutno mu je radno ime Spartan, a Microsoft će ga navodno prikazati 21. siječnja, kad bi trebali predstaviti i velik broj novosti u Windowsima 10. 

Programer Thomas Nigro iz Microsoft Student Partner programa nedavno je na Twitteru napisao kako je doznao da Microsoft gradi novi browser, a ZDnet doznaje kako to neće biti IE 12. Novi browser trebao bi izgledati sličnije Chromeu i Firefoxu i podržavati ekstenzije te će biti i znatno brži. Navodno bi Spartan i Internet Explorer 11 trebali dolaziti s novim sustavom, a Spartan će biti dostupan za desktop i mobilne verzije Windowsa. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FranePenava 10.03.2015.

    Kako vi ljudi nekužite ništa.Internet Explorer je spor zato jer je pun antivirusa.To možete izgasiti i biti će kao ostali.

  • El Tractor 13.02.2015.

    Nisam zadovoljan sa 8.1.

  • safti 01.01.2015.

    loše ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare