To je to što me zanima!

Witcher 3 donijet će svijet koji je 30 puta veći od prethodnika

Glavni lik serijala Geralt, u trećem nastavku dobio je konja i bradu, ali uz to igra bi grafički trebala biti spektakl, zahvaljujući Redengine 3 koji stiže i u Cyberpunk 2077
Vidi originalni članak

Poljski studio CD Projekt RED za Game Informer je otkrio detalje novog nastavka serijala Witcher. Igra koja stiže sljedeće godine zvat će se Wild Hund i donijeti svijet 30 puta veći no što je u Witcheru 2 te je čak i veći od golemog prostranstva Skyrima. 

Novi nastavak serijala donijet će i open world način igranja, a igra neće biti podijeljena na poglavlja. Prema slikama koje su objavljene, u igri ćemo izgleda moći jahati i na konju, no hoćemo li se moći boriti na konju još nije poznato. 

Igra bi trebala koristiti i isti REDengine 3 kao Cyberpunk 2077. Uz PC, 'trojka' stiže i na druge top platforme, iako se ne navodi direktno da se radi o konzolama sljedeće generacije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MM17_1 10.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ŽeljkaŠakić 06.02.2013.

    Jedna od rijetkih igara koje sam igrao sa guštom, i koja je više za odrasle ljude a ne za djecu.

  • Nedimzzz 05.02.2013.

    Svaki sam dio igro, prešo 2-3 puta. Ovo se čeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare