To je to što me zanima!

Xbox One je neuništiv: Bacali konzole sa skoro pet metara

Svakog zaljubljenika u video igre u ovom testu mora stegnuti oko srca, ali očito je da je ovo bilo u ime znanosti. Nakon leta s nekoliko metara od PS4 nije bilo glasa
Vidi originalni članak

Ako ste još u dvojbi između Xboxa One ili PlayStationa 4, možda će fizička izdržljivost biti taj jezičac na vagi koji će donijeti odluku za vas. Wired je u svojoj Battle Damage emisiji odlučio staviti obje konzole na test, kakav će vama pasti na pamet u rijetkim situacijama kad vam protivnik u 94. minuti zabije gol za pobjedu. 

Konzole su bacali s nekoliko visina. Iako se PlayStation 4 držao nakon prvog testa na 1,5 metara visine, u drugom su konzole imale susret s gravitacijom s visine od 4,5 metara. Xbox One je usprkos pucanju kućišta i dalje radio, dok s PlayStation 4 nije htio ni uključiti. 

Gubitnika je čekala još teža sudbina uz bliski susret s motornom pilom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • registrykiller 28.11.2014.

    zar netko kupuje konzoli za bacanje ?? Ovo je idiotsko testiranje nečega što ne razumiju ni največe budale u univerzumu!

  • pjetro69 28.11.2014.

    odlicno to mi je bas kljucno kad kupujem konzolu ne cinjenicu da je ps4 u svim poljima performansa bolji od grafike do cijene,ali ne mene zanima s kolko ga metara mogu baciti a da jos radi

  • 22domagoj22 27.11.2014.

    nemam ni jednu konzolu, ali kad bi ih imao potrudio bi se da mi ne padnu sa 5 metara

Komentiraj...
Vidi sve komentare