To je to što me zanima!

Xiaomi želi osvojiti svijet: Za početak stižu u još 10 zemalja

Xiaomi je već popularan u Kini i još nekoliko država, ali ulaskom u 10 novih država najavili su da planiraju za 5 puta povećati prodaju telefona u sljedećih godinu dana
Vidi originalni članak

Nakon što su privukli bivšeg Googleovog potpredsjednika Huga Barru, kineski proizvođač mobitela Xiaomi najavio je da planiraju svoje uređaje ponuditi na većem tržištu. Za početak se planiraju proširiti na 10 novih zemalja.

Xiaomi je popularan proizvođač u Kini, a prije nekoliko mjeseci su u samo 86 sekundi prodali čak 100.000 telefona. Šef kompanije Lei Jun otkrio je kako planiraju značajno povećati prodaju u drugim državama i time u sljedećih godinu dana pet puta povećati prodaju.

Države u koje ulaze su  Indija, Brazil, Rusija, Malezija, Indonezija, Tajland, Vijetnam, Turska, Meksiko i Filipini, prenosi Bloomberg.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Gapi_1 27.04.2014.

    Xiaomi je super mobitel , imao sam prilke koristit mobitel par dana i mogu rec da je iznimno dobar, onaj ko se razumije u karakteristikama i sam ce rec je po njima bolji od iPhona , a to sto je kineski proizvod nemora znacit da je los ipak i iPhone je made in China

  • CptNemo 25.04.2014.

    Konkurencija dobrodošla, pogotovo ako daje više za manje love, pošto su brandovi debelo precjenjeni jer misle da su nedodirljivi. Komponente su ISTE u svima i tako.

  • AntonTrdić 25.04.2014.

    jos jedan u nizu ogljupljujucih telefona

Komentiraj...
Vidi sve komentare