To je to što me zanima!

Yahoo hakiran, ukradeni su podaci 500 milijuna korisnika

Krađe: Iz Yahooa je u četvrtak potvrđeno kako među ukradenim podacima nisu bile nezaštićene šifre, brojevi kreditnih kartica i brojevi bankovnih računa
Vidi originalni članak

Yahoo je u četvrtak potvrdio da je  krajem 2014. godine hakerska skupina, za koju sumnja da djeluje pod paskom neke države, ukrala korisničke podatke čak 500 milijuna korisnika, javlja AFP. Objavili su kako je moguće da su ukradeni korisnički podaci sadržavali imena, email adrese, telefonske brojeve, datume rođenja, lozinke te sigurnosna pitanja i odgovore. Potvrđeno je da među ukradenim podacima nisu bile nezaštićene šifre, brojevi kreditnih kartica i brojevi bankovnih računa. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • capo 23.09.2016.

    Bem ti, sad će me skužit da pišem na 24 sata.

  • Dr.Gonzo. 23.09.2016.

    "Hakiran" . Tko snosi posljedice hakiranja kada tvrtka tako "preda" podatke korisnika ? Nitko , uvijek je prica "hakiran je taj I taj", svi se nesto uplase I onda se to zaboravi za tj dana. ,a to hakiranje padne u zaborav I tvrtka nikome ne odgovara. Ne bi me cudilo da prodaju podatke za masne pare I onda prijave "hakiranje" kako bi se ogradili od "curenja" tih podataka.

  • nikluk20 23.09.2016.

    to znamo još od 2014-e......slali su mail da su probijeni i da se šifre promijene....

Komentiraj...
Vidi sve komentare