To je to što me zanima!

Sada i Hrvati mogu zarađivati od svojih videa na YouTubeu

Google je najavio dostupnost Partnerskog programa za YouTube u Hrvatskoj koji će otvoriti nove prilike lokalnim autorima najpopularnijih video sadržaja.
Vidi originalni članak

Google je najavio dostupnost partnerskog ugovora za YouTube u Hrvatskoj kojim će otvoriti mogućnost zarade domaćim autorima. Ova vijest zasigurno će razveseliti sve koji često objavljuju video zapise u zajednici koja ima preko milijardu jedinstvenih korisnika.

Postati YouTube partnerom omogućuje zaradu od reklama koje se pojavljuju uz snimke. Ukratko, ukoliko imate originalnu ideju koju želite podijeliti s drugima te su vaši video zapisi popularni i skupe veliki broj pregleda, YouTube može postati dobar izvor zarade.

Ukoliko je vaš kanal u skladu s pravilima, odnosno ne promovira nasilje i drogiranje, ne sadrži golotinju i ostale nedozvoljene sadržaje,  proces je vrlo jednostavan. Potrebno je verificirati YouTube račun i u postavkama omogućiti unovčavanje računa. Dalje je na vama da budete zanimljivi i originalni u vašim video zapisima.

YouTube nudi i dodatne pogodnosti za sve koji se žele uključiti u Partnerski program poput pomoći pri izradi kanala i stjecanju publike. Također, autorima je dostupan YouTube Analytics, program putem kojeg se prati statistika video zapisa te omogućuje autorima da budu još uspješniji. 


Idi na 24sata

Komentari 42

  • Greiner 30.04.2015.

    napokon ce drzava imati novaca!!!!! kad stave sve video uradke vladinih ljudi bit ce milijarde pregleda i milijuni EUR ce se slijevati u proracun Eto vam Vlado jedan nacin kako da pokrpite rupe!!!! Nije bitno dal cete biti ismijani ili ne..sredstvom do cilja!!!

  • Maliiii_1 24.04.2015.

    Amo BloodMaster KingsOfFailsShow i ostalii

  • hende007 21.04.2015.

    Ako znaš dobro engleski, imaš ideju, što da ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare