To je to što me zanima!

Za Mercedes sa milijun kristala na eBayu nude 1,5 milijuna kn

Blještavi Mercedes vozi bogata studentica iz Moldavije. Nakon što je par tjedana privlačila poglede po Londonu, automobil s milijun kristala ponudila je na aukciji
Vidi originalni članak

Mercedes optočen kristalima kojeg ulicama Londona vozi studentica Daria Radionova (21) našao se na eBay aukciji, a potencijalni kupci za njega nude više od 153.000 funti (oko 1,5 milijuna kuna). Iako auto ne vrijedi ni blizu tom iznosu.

Više od 30 ljudi, upitnog ukusa, dalo je svoju ponudu za Mercedes koji se bez kristala prodaje za otprilike 25.000 funti, piše Daily Mail. No, Daria je još skoro toliko potrošila da bi vrijedni radnici svaku površinu automobila ukrasili Swarovski kristalima. Za to im je trebalo čak dva mjeseca. 

Nakon što je neko vrijeme privlačila znatiželjne poglede svojim automobilom, Daria ga je ponudila na aukciji, a 10 posto od zarade automobila će ići u humanitarne svrhe. Točnije za azil za životinje koji je izgorio u požaru. 

Potencijalni novi vlasnik će uz sigurnu pažnju okoline dobiti i auto koji je imao dvoje vlasnika te je prešao 91.000 kilometara. Aukcija traje do 16. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Franc Cinober 12.10.2014.

    samo mi nije jasno zašto kupiti rabljeni CLS i onda toliko novaca ulupati u ovu glupost. Ako se već imaš potrebu preseravati onda budi faca do kraja pa kupi novi auto, a ne rabljeni.

  • Bart S. 11.10.2014.

    Kakav auto izađe nakon autopraonice??

  • nadimak moj 10.10.2014.

    Da mi ga pokloni, prvo bih ostrugao te kamenčiće i odveo auto na bojanje, lakiranje, za kristale bih dobio dovoljno da imam za registraciju i benzin nekoliko godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare