To je to što me zanima!

Za najmlađe: Na FER-u naučite programirati za sat vremena

FER i ove godine organizira obrazovni događaj - Sat programiranja. Pozvani su svi učenici osnovnih i srednjih škola da se pridruže u subotu s početkom u 17 sati
Vidi originalni članak

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu se i ove godine, četvrti put zaredom, uključio u obrazovni događaj Sat programiranja. 

Sat programiranja je uvod u informatiku i programiranje, osmišljen tako da demistificira programiranje i pokaže kako baš svatko u samo sat vremena može naučiti osnove programiranja i algoritamskog rješavanja problema. Ovaj globalni događaj, u kojem je prošle godine sudjelovalo preko 15 milijuna učenika iz cijelog svijeta, na FER-u će se održati u subotu, 12. prosinca 2015. godine u 17 sati.

Program je prilagođen djeci od 6 do 18 godina koja će kroz zanimljive radionice učiti o programiranju. Radionice traju 60 do 90 minuta, a djeca će učiti kako napraviti Flappy Bird igru ili robota.

Ulaz je besplatan, no kako je broj mjesta ograničen možete se prijaviti na ovom linku

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pametna ovca 10.12.2015.

    Fino.

  • 10.12.2015.

    Bilo bi super kada bi to predavanje objavili na netu kada je već besplatno. Nisam iz zagreba ali bi svejedno htio baciti oko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare