To je to što me zanima!

Zagrebački studenti, jelovnik iz menze stiže na vaš mobitel

Korisnu aplikaciju Zagreb Menza iz entuzijazma je razvio student Fakulteta prometnih znanosti, a svakodnevno donosi jelovnike iz svih zagrebačkih menza
Vidi originalni članak

Studenti često niti znaju što je točno na menijima menze koji dan niti, kad su tamo, znaju koliko će točno platiti ono što su izabrali, primijetio je student zagrebačkog Fakulteta prometnih znanosti Eugen Sunić pa se bacio na rješavanje tog problema i napravio aplikaciju Zagreb Menza.

Aplikacija je dostupna na Google Play Storeu, besplatna je i svaki dan donosi potpuno točne jelovnike iz svih zagrebačkih menza koje toga dana rade. Funkcionira tako da povlači podatke s web stranice zagrebačkog Studentskog centra, a autor ju je razvio potpuno sam.

Motiv mu je bio isključivo riješiti problem koji je uočio oko sebe, a aplikaciju je napravio bez potpore fakulteta. Ipak, za portal Studentski.hr ispričao je kako se nada suradnji sa Studentskim centrom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MAFIJASUSED 15.01.2015.

    Kaje danas za jest??

  • antena1 14.01.2015.

    Vrlo pohvalna aplikacija, djeca mi studiraju u Osijeku i imaju isti problem, pojma nemaju sto je na meniju, stanes u red, uzmes obrok koji ti je na izgled lijep, pojma nemas kako. se to jelo zove, dodjes do blagajne a blagajnica te sokira sa racunom od 20 kuna uz subvenciju sa x-ce

  • ayayay 14.01.2015.

    NEmaju ovi sa faxa sluha za to niti vremena. Oni se moraju polijevat sa kavom i praviti pušnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare