To je to što me zanima!

Zaključao vam se Facebook? Sada mogu pomoći i prijatelji

Prijateljima kojima vjerujete dat ćete vaše ključeve kada odlazite na put, no bi li prijateljima povjerili vaše kontakt informacije kako bi mogli otključati Facebook
Vidi originalni članak

Facebook je u četvrtak najavio novu sigurnosnu opciju Trusted Contacts (Kontakti od povjerenja), odnosno opciju kojom uz pomoć prijatelja možete nazad doći do svoje Facebook lozinke.

Možete odabrati tri do pet prijatelja koji će imati moć da vam pomognu vratiti lozinku, ako je zaboravite ili vam se nekim slučajem račun zaključa. Taj je scenarij malo vjerojatan, ali ne i nemoguć. 

Iz Facebooka navode da trebate odabrati samo one ljude kojima bi povjerili i ključeve kuće. 

Stvar radi tako da će svaki od vaših sigurnosnih kontakata dobiti sigurnosni kod, a oni će dobiti i obavijest da ste ih odabrali kao posebne prijatelje. Za otključavanje računa trebat će vam tri koda. Prednost ovoga je, navode u Facebooku, što više ne morate pamtiti sigurnosna pitanja. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ivanpz02 06.05.2013.

    Kakva glupost.

  • marijaterezija2 05.05.2013.

    Nema šanse, i onako mi to nije prioritet, mislim i da bi ga obrisala.

  • Fizica 05.05.2013.

    Mislim da se ovaj cukrenibreg malo previse ufurao u taj svoj facebook, jest da zivi od toga ali od svih ovisnika o istom on je najveci.Vise sam ne zna sta bi i kud bi pa izmislja gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare