To je to što me zanima!

Zaljubljeni Fiat je najpovoljniji kompaktni auto na tržištu

U izvedbi koja se prikladno u ovo doba Valentinova naziva Amore, ovaj model s kosim stražnjim krajem najveći je prodajni adut kojeg Fiat dovodi na hrvatsko tržište još od Punta
Vidi originalni članak

U izvedbi koja se prikladno u ovo doba Valentinova naziva Amore, Tipo je najveći prodajni adut Fiata još od vremena Punta

Novi Fiat Tipo nudi bez sumnje najbolji odnos dobivenog i uloženog u kompaktnoj klasi, odnosno i apsolutno najnižu cijenu na našem tržištu. S cijenom od okruglih 100.000 kuna ovo je najjeftinijih auto svoje klase, dvadesetak posto jeftiniji od prosjeka. 

U izvedbi koja se prikladno u ovo doba Valentinova naziva Amore, ovaj model s kosim stražnjim krajem najveći je prodajni adut kojeg Fiat dovodi na hrvatsko tržište još od bestselera Punta. Novi Tipo Hatchback s 95 KS i dobrom opremom u kojoj su klima, električni podizači prozora, daljinsko centralno zaključivanje, autoradio s Bluetoothom i USB-om pa čak i parkirni senzori stoji okruglih 100.000 kuna.

Osim što je najpovoljniji Tipo je i među najprostranijim automobilima u klasi. U unutrašnjosti nudi obilje mjesta, pogotovo na stražnjoj klupi, a u prtljažnik stane 440 litara.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • expendables 17.02.2017.

    Brate ne znam Di si našao tu cijenu od 100000 kn ali ja Di sam god pogleda nije ispod 120000 kn sa tom opremom. Ili mene lazu ili su tebe slagali.

  • Dolan 10.02.2017.

    "Zgužvani" Dodge Dart.

  • zeljko60 10.02.2017.

    Smece

Komentiraj...
Vidi sve komentare