To je to što me zanima!

Zanima vas kakav je novi One? Ovaj video detaljno ga opisuje

Video od 12 minuta prikazuje novi HTC One oko kojeg je jedino ostalo nepoznato kako će se zvati. Sumnjamo da će to biti HTC One 2, a M8 je kodno ime uređaja
Vidi originalni članak

HTC je na Mobile World Congressu uz predstavljanje Desirea 816 najavio da će 25. ožujka u Londonu i New Yorku otkriti i novi One. Iako su bili prilično škrti na detaljima, dosad su procurile neke značajke novog telefona. No, telefon kodnog imena M8 sada je potpuno razotkriven u videu koji traje 12 minuta. Uz detalje telefona, mladić u videu prikazuje i Sense 6 sučelje, a telefon dolazi s Androidom 4.4. Originalni video je skinut, ali i kasnije se raširio po internetu. 

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DarjanBartula 04.03.2014.

    Sve u svemu preskupo,nista revolucionarno,uzmimo u obzir novi S5 i Z2,gotov sve isto samo gore malo digli procesor,i vjerovatno ce ga naplatiti vise od 2000 kn kod nasih operatera,tzv,porez na budale ili mjenjajte staro za novo,barem ja tako radim,kupovina izvan europe

  • LazarusSirmium Kids-Muffin 04.03.2014.

    Ste sigurni da je to sluzbeni uredaj, da nije netko samo ovako napravio video jer izgleda kao da se sam snimo mado neki student..

  • registrykiller 03.03.2014.

    Svi će poludjeti od tih mobitela više. Jedva se preživljava al za nove mobitle se mora imati. Iako prvom nije isteklo ni pola garancije već je neki novi model stigao i mora se imati.... Moje je mišljenje nemojte zamjerit da je to napravljeno za budale. Naravno oni koji ne znaju kuda s novcima njima se baš svira i mogu svaki dan mijenjati mobitele kao gače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare