To je to što me zanima!

Zarazna aplikacija iMadeFace skočila na vrh liste besplatnih

Brojni su korisnici na mrežama zamijenili slike vlastitih profila karikaturama iz ove jednostavne aplikacije u kojoj se uz tek nekoliko pokreta prstom izrađuju slike..
Vidi originalni članak

Zahvaljujući zaraznoj aplikaciji iMadeFace profile najpopularnijih društvenih mreža posljednjih dana preplavila su brojna šarena lica. 

Kako sve više ljudi dijeli vlastite šarene karikature, aplikaciji raste i popularnost te je skočila na prvo mjesto besplatnih aplikacija za iPhone na mnogim tržištima. 

Prilično ju je jednostavno koristiti. Na početku odabirete želite li raditi muške ili ženske karikature. Na izborniku u aplikaciji imate mogućnost uređivati oblik lica, usana, oči, frizuru, nos i uši. Kroz razne opcije krećete se pomicanjem lijevo-desno, a boje mijenjate pomicanjem gore-dolje. Vaše kreacije možete i podijeliti na cijelom nizu društvenih mreža.  Autori su mislili i na zaradu, tako se posebni efekti plaćaju 99 centi. Neke tvrtke već su počele nuditi i mogućnost izrade majica od vaših fotografija iz ove aplikacije.

Na OnInstagram možete pogledati brojne slike koje su preplavile internet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • WOMANIZER 12.02.2013.

    ne kužim svrhu aplikacije, al znam čije bih lice radi u tisućama kombinacija kad bi mi bilo dosadno! ;)

  • aziz s 12.02.2013.

    jos jedna glupost,umjesto da stavljate clanke sa korisnim aplikacijama..vi ovakve gluposti trpate tu

Komentiraj...
Vidi sve komentare