To je to što me zanima!

Zašto nije bilo smaka svijeta? Video objavili 10 dana ranije

NASA nudi lijepa objašnjenja zašto neće biti smaka svijeta, no lako njima. Ako su se i prevarili i svi izgorimo sljedeći petak, u subotu neće biti nikog da im se naruga
Vidi originalni članak

Stručnjaci u NASA-i toliko su sigurni da 21. prosinca neće biti apokalipse da su 10 dana ranije objavili video pod nazivom 'Zašto jučer nije bilo smaka svijeta'. 

U videu se, točku po točku, nude objašnjenja za sve mitove koji se vežu uz kalendar Maja, astronomi i znanstvenici nude objašnjenja i smiruju ljude koji misle kako bi Sunce moglo ozračiti atmosferu ili da će se u nas zabiti planet Nibiru.

Lako njima, ako bude smaka svijeta, sljedeće subote neće biti nikog tko će im se moći rugati i reći da su se malo prevarili.  

Idi na 24sata

Komentari 96

  • patrolla 18.12.2012.

    NASA potvrdila da će 21.12.2012. oko 16.00 h , doći do postepenog zamračenja na nebu. Sunce će nestajati sve tamo do 17.00 h. Inače ovaj fenomen u narodu je poznat kao ,NOĆ.

  • SilvijaNasic 17.12.2012.

    Joj koje gluposti i to još uvlače Maje u to.Sam predstavnik Maja je rekao da ne želi da se njihovo ime povlače po medijimač 21.12 je kraj kalendara po Majma, kao sto je bio kraj Ledenog doma tako je kraj sad ovog. Nece biti nikakvog kraj svijeta..

  • harlequeen 15.12.2012.

    da li je ikome MOŽDA palo na pamet da je taj majanski klesar što je klesao kalendar dobio srčani i umro? :/ anyway. da je trebalo doć do smaka došlo bi prije četrdesetak godina +/- jer mi imamo krivi (moderni) način računanja kalendara :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare