To je to što me zanima!

Zbog nove bakterije ćemo još dugo ostati mlađahni?

Znanstvenici su bakteriju ubrizgali miševima. Oni su ojačali fizički i psihički, povećali su seksualnu aktivnost, a stare mišice mogle su zatrudnjeti
Vidi originalni članak

Ruski znanstvenici, koji su radili na iskopinama ostataka mamuta i nosoroga u Siberiji, otkrili su bakteriju koja može produljiti spolni i životni vijek ljudi. Pokusi na miševima pokazali su da su životinje koje su primile baketriju ojačale fizički i psihički, seksualna aktivnost u starijih miševa se povećala, a ženke u zrelim godinama mogle su bez problema zatrudnjeti.
- Pronašli smo jako staru bakteriju koja može preživjeti u pješčanom tlu i ledu. Takve bakterije nema nigdje na svijetu - kaže ruski znanstvenik Anatoli Broushkov.
Bakterija je stara oko tri do pet milijuna godina. Znanstvenici kažu kako ne mogu obećati da ćemo uz bakteriju biti besmrtni, ali su sigurni da ima neka svojstva koja usporavaju starenje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dea21 12.02.2009.

    tu bakteriju treba odma uništit! koliko bi više ratova i uništavanja bilo!!! ovako nam ostaje ono malo nade da će nam dica imat kavu katvu budućnost!!

  • mytzek 12.02.2009.

    Daj odma\' jednu bočicu ovamo, da ne izlazim iz spavaće dva dana :) Sve je dobro dok ne iskopaju neki pretpovijesni klinac koji će nas potamaniti od šuba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare