To je to što me zanima!

Želite avanturu? Preporučamo vam Tunis avonom iz Zagreba

Ukoliko maštate o dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja će vas naprosto razmaziti, preporučujemo vam top destinaciju ovoga ljeta
Vidi originalni članak

U Tunisu ćete naći prirodne ljepote koje oduzimaju dah, jedinstvene povijesne i arheološke znamenitosti, vrhunske hotele i već tradicionalno ljubazne domaćine. Odmor u hotelu s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na manje.

Četveročlana obitelj u Tunisu u hotelu s 3* može ljetovati već za 8.959,00 kn u lipnju, 7 dana all inclusive, aerodromske takse uključene. U all inclusive usluzi obroci i pića uključeni su tijekom cijelog dana - zaboravite na brigu da ćete zakasniti na doručak ili da djeca neće jesti sladoled, a najvažnije - nećete morati dodatno plaćati svako jelo ili piće. U stvari, vjerojatno cijelo vrijeme u hotelu nećete ni izvaditi novčanik, osim možda za napojnicu ljubaznom konobaru koji je uistinu to i zaslužio. Usluga u hotelu najčešće uključuje i animaciju za djecu, a dok se mališani zabavljaju na bazenu, odrasli se opuštaju u baru pokraj bazena ili na masaži. 

Putnička agencija Sunčani odmor svojim je vjernim putnicima i ove godine omogućila ljetovanje u Tunisu, i to avionom iz Zagreba. Uz Tunis, destinaciju koja pruža odmor kakav ste oduvijek željeli po povoljnim cijenama, tu su i ostale destinacije u njihovoj ponudi – Egipat, Turska, jeverni Cipar i naravno Jadran, za koje Sunčani odmor opet nudi aranžmane po najpovoljnijim cijenama.

U Tunisu su se dogodile važne promjene koje su Tunižanima omogućile dugo priželjkivanu slobodu, a ta je zemlja danas više no ikad posvećena turizmu, što se osjeti i u gostoprimstvu domaćina koji vas obasipaju pažnjom i žele pomoći u svakom trenutku. Turisti dolaze iz svih strana svijeta, svjesni raskošne ponude koju mogu dobiti za malo novaca, želeći provesti odmor kakav su zaslužili, ne osjećajući se prevarenima. U Tunis avionom iz Zagreba, na odmor po svačijoj mjeri.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mustafa Aga 06.07.2014.

    Kad sam sa mojom Fatom svejedno mi je da li sam na Havajima ili kuci u kadi...Veliki merak...

  • morski konjić 02.07.2014.

    ima i kod nas lijepih destinacija bitno je dobro društvo ili partner :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare