To je to što me zanima!

Želite internetsko ili mobilno bankarstvo? Provjerite cijene

Prije potpisivanja ugovora s razumijevanjem treba pročitati uvjete i posebnu pozornost obratiti na naknade i cijene. Treba razmisliti i o sigurnosti, ali i kako postupaju s osobnim podacima
Vidi originalni članak

Kako se zaštititi pri odabiru usluga internetskog ili mobilnog bankarstva jedan je od savjeta među čestim pitanjima potrošača na internetskoj stranici Hrvatske narodne banke (HNB). Savjetuju da se najprije odrede financijske potrebe, prikupe i prouče informacije o uslugama, a potom usporede.

Prije potpisivanja ugovora s razumijevanjem treba pročitati uvjete i posebnu pozornost obratiti na naknade i cijene. Treba razmisliti i o sigurnosti te proučiti kako će postupati s osobnim podacima i kako su zaštićeni.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.12.2019.

    Evo odmah lopovi obicni!😝

  • KeelTom 16.12.2019.

    Najviše me iritira kad mi banka kaže da daje tekući za 'samo' 7kn, pa onda naplaćuje mobilnu aplikaciju 12kn, devizni 5kn itd, itd...pa se na kraju mjeseca sakupi 50+ kuna koje dajem banci i onda kada još podignem na drugom bankomatu kada mi se neda tražiti ovaj moje banke...još 15-20-tak kuna... Nedavno otvorio u Zabi paket Telekom Bankarstvo i sada imam sve od računa do mobilnog i internet bankarstva u jednom paketu za 10kn mjesečno...bankomate (Zaba) imaju svugdje, a čak uključuje i do tri besplatna podizanja na bankomatima drugih banaka - mislim da je to trenutno najbolji deal.

  • 15.12.2019.

    Za sigurnost mobilnog i internet bankarstva dužna je banka zaštiti svoje klijente . Zato što tu uslugu klijenti plaćaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare