To je to što me zanima!

Zero je malen, lagan i povoljan; Biste li htjeli takav helikopter?

Konceptni helikopter dobio je ime ZERO po obliku nule. Letjelica bi trebala biti mala lagana, povoljna i energetski učinkovita. Autor ju je zamislio da zamijeni automobile
Vidi originalni članak

Španjolski dizajner Héctor Del Amo predstavio je konceptni dizajn helikoptera koji je zamislio kao masovno prijevozno sredstvo budućnosti. Letjelica ZERO dobila je ime zbog oblika nule, a u teoriji ZERO bi trebao biti energetski učinkovit jer je malen i lagan. Helikopter bi također trebao biti i jednostavan za korištenje i povoljan. Iako putnici imaju zaštitni pojas, nedostatak vrata mana je u dizajnu, koja putnike izlaže dodatnom riziku.

Što vi mislite o ovakvom prijevozu? Biste li mogli sebe zamisliti kako letite na posao, umjesto da se nervirate s ostalim vozačima u gužvi?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • AnonymAnus 05.04.2012.

    jeb.. to, nema zadnji sic di možeš komada ubacit, ja glasam protiv!!!

  • Defiant 22.03.2012.

    Kao rekreacijsko vozilo za po livadi izvan grada je super, no ovako je los po kisi i vjerovatno jacem vjetru, nadam se da uz njega ide i solarni ili neki drugi punjac, jer iako ide na struju, ona se dobiva iz fosilnih goriva.U masovnost proizvodnje nevjerujem jer je nepraktican u guzvi i opcenito helihopter nije sredstvo koje bi islo kao sredstvo koje svi imaju u velikom gradu.

  • Anal_Intruder 21.03.2012.

    Divna zamisao samo tesko da ce masovno zazivjeti jel helikopterom nije nimalo jednostavno upravljati,plus sto ostaje upitna stabilnost toliko lagane letjelice posebice u vjetrovitim uvjetima koji nisu rijetka pojava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare