To je to što me zanima!

ZET će imati crnu listu putnika i znat će gdje su im kontrolori

Pomoću nove aplikacije u realnom vremenu znat će gdje im se nalaze kontrolori, u kojem su tramvaju, koliko je karata provjereno, kao i na koliko su vremena i gdje isključili svoje uređaje
Vidi originalni članak

ZET-ove usluge uskoro ćemo moći plaćati putem mobilnih uređaja i aplikacije MojZET.

Posao izrade mobilne aplikacije dodijeljen je tvrtki King ICT, a cijela investicija koja bi korisnicima trebala omogućiti jednostavnost, mobilnost, trajnu pristupačnost, kao i osobnu kontrolu troškova stajat će 2,3 milijuna kuna s PDV-om.

Osim što će građani moći kupovati kartu preko mobilne aplikacije, koja bi se trebala uvesti sredinom iduće godine, centrala ZET-a u svakom trenutku moći će znati koliko je putnika u tramvaju kupilo kartu, tko je platio kartu, a tko nije, ali i nalazi li se određeni građanin na crnoj listi.

Također, pomoću nove aplikacije centralni sustav ZET-a u realnom vremenu znat će gdje im se nalaze kontrolori, u kojem su tramvaju, koliko je karata provjereno, kao i na koliko su vremena i gdje isključili svoje uređaje za kontrolu karata.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Medonja 3535 26.11.2017.

    Drugim rjecima upotreba aplikacije podrazumjeva ukucavanje broja neke kartice za prijavu racuna te ukljucenost lokacije tj. GPS tijekom upotrebe tj voznje koji se veze na lokator bus ili tramvaja. Jedino ovo podrazumjeva uredaje s NFC za prijavu na automatu.

  • Tide 25.11.2017.

    ZET igra na kartu "Sve dok je ovaca, neće falit vune!".

  • xpsp1a 24.11.2017.

    Nisam vam platio kartu zadnjih 25 godina, niti imam namjeru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare