To je to što me zanima!

Zuckerberg traži glas za svoju kuću, ponudio mu se Iron Man

Šef Facebooka radi na umjetnoj inteligenciji koja će upravljati njegovim domom, slično kao što to JARVIS radi u serijalu o Iron Manu, a sada mu se sam Iron Man ponudio dati glas robotu
Vidi originalni članak

Tony Stark u svojoj kući ima J.A.R.V.I.S.-a, naprednu umjetnu inteligenciju koja mu pomaže u svemu, a po uzoru na njega i Mark Zuckerberg je početkom godine najavio da si želi napraviti AI batlera koji će upravljati njegovom pametnom kućom. 

Projekt je sada došao do faze u kojoj Zuckerbergov batler treba dobiti glas, a šef Facebooka na svojoj društvenoj mreži je zatražio savjet čiji bi glas trebao posuditi. Među brojnim komentarima javio se i sam Iron Man, odnosno Robert Downey Jr. koji je ponudio svoj glas (i pritom iskoristio priliku u postu ispromovirati film Doctor Strange). Rekao mu je da će dati svoj glas ako Paul Bettany (JARVIS-ov glas u Iron Manu) bude plaćen i donira novac organizaciji koju će izabrati Benedict Cumbertbatch (Doctor Strange). 

Zuckerberg je najavio i da bi ovaj mjesec mogli vidjeti na čemu je radio, a za Verge je nedavno rekao da je došao do faze u kojoj može upravljati svime u kući, a da mu robot može napraviti i tost. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Divljakbolesni 16.10.2016.

    Paul Bettany ima pre dobar glas za takvo nešto, on bi trebao dat glas definitivno

  • iPhonchek 14.10.2016.

    On je Secerno brdo :D

  • strsljen2013 14.10.2016.

    Ni krivom ni dužnom omogučili mu ????????? postati milijarder. Bitno je prezivati se ......berg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare