To je to što me zanima!

Tvrtka Mikronis vodeća u prodaji notebook računala

Mikronis d.o.o. je partner na čiju se podršku možete osloniti: tvrtka ima vlastiti Help desk, ovlašteni servis, stručno i školovano osoblje
Vidi originalni članak

Od osnivanja 2001. godine Mikronis je svojim kvalitetnim radom i profesionalnim pristupom osvojio povjerenje velikog broja malih i srednjih tvrtki, a u središtu mu je poslovanja IT segment tržišta.

Mikronis d.o.o. trenutačno drži oko 10 posto tržišta prijenosnim računalima u Hrvatskoj, a svojom Avenio linijom stolnih računala kupcima pruža best buy opciju, odnosno najbolje računalo za sve ljubitelje multimedijalnih računala po povoljnoj  cijeni.

U Mikronisu ćete pronaći prijenosno računalo za sve svoje potrebe, od računala za bezbrižno surfanje do specijaliziranih moćnih računala s ugrađenim projektorom, poput modela Lenovo Yoga 2 Pro. Uz svako Dell prijenosno računalo kupljeno u Mikronisu dobivate i 36 mjeseci jamstva.

Osim notebooka i stolnih računala Mikronis nudi i ostale gadgete po povoljnim cijenama, primjerice iPhone 6+ 128 GB, najskuplji mobitel iz Mikronisove ponude. Osim iPhonea, u Mikronisu možete pronaći i puno drugih modela pametnih telefona pogonjenim najrasprostranjenijim operativnim sustavom, Androidom.

Mikronis nudi dostavu na području cijele Hrvatske, a za kupnju  iznad 2000 kuna dostava je besplatna.

Dobivanjem certifikata ISO 9001:2008 Mikronis još jednom potvrđuje svoje vodeće mjesto na području prodaje notebook računala i računalne opreme u Hrvatskoj. Taj je certifikat vrijedno priznanje, ali znači i preuzimanje obveze za kontinuirano unapređenje poslovanja te povećanja kvalitete proizvoda i usluga.

Za sva pitanja posjetite naše poslovnice u Zagrebu, na adresama Nova cesta 166, Arena Centar, Jurišićeva 1, a više možete doznati i na internetskoj stranici: www.mikronis.hr.

Idi na 24sata