Obavijesti

Tvrtka Mikronis vodeća u prodaji notebook računala

Tvrtka Mikronis vodeća u prodaji notebook računala
3

Mikronis d.o.o. je partner na čiju se podršku možete osloniti: tvrtka ima vlastiti Help desk, ovlašteni servis, stručno i školovano osoblje

Od osnivanja 2001. godine Mikronis je svojim kvalitetnim radom i profesionalnim pristupom osvojio povjerenje velikog broja malih i srednjih tvrtki, a u središtu mu je poslovanja IT segment tržišta.

Mikronis d.o.o. trenutačno drži oko 10 posto tržišta prijenosnim računalima u Hrvatskoj, a svojom Avenio linijom stolnih računala kupcima pruža best buy opciju, odnosno najbolje računalo za sve ljubitelje multimedijalnih računala po povoljnoj  cijeni.

U Mikronisu ćete pronaći prijenosno računalo za sve svoje potrebe, od računala za bezbrižno surfanje do specijaliziranih moćnih računala s ugrađenim projektorom, poput modela Lenovo Yoga 2 Pro. Uz svako Dell prijenosno računalo kupljeno u Mikronisu dobivate i 36 mjeseci jamstva.

Osim notebooka i stolnih računala Mikronis nudi i ostale gadgete po povoljnim cijenama, primjerice iPhone 6+ 128 GB, najskuplji mobitel iz Mikronisove ponude. Osim iPhonea, u Mikronisu možete pronaći i puno drugih modela pametnih telefona pogonjenim najrasprostranjenijim operativnim sustavom, Androidom.

Mikronis nudi dostavu na području cijele Hrvatske, a za kupnju  iznad 2000 kuna dostava je besplatna.

Dobivanjem certifikata ISO 9001:2008 Mikronis još jednom potvrđuje svoje vodeće mjesto na području prodaje notebook računala i računalne opreme u Hrvatskoj. Taj je certifikat vrijedno priznanje, ali znači i preuzimanje obveze za kontinuirano unapređenje poslovanja te povećanja kvalitete proizvoda i usluga.

Za sva pitanja posjetite naše poslovnice u Zagrebu, na adresama Nova cesta 166, Arena Centar, Jurišićeva 1, a više možete doznati i na internetskoj stranici: www.mikronis.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske