To je to što me zanima!

Uzmi 24sata PLUS+ i osvoji bon za tretmane u iznosu 15.000kn

Svi naši čitatelji koji imaju aktivan mjesečni ili godišnji PLUS+ pristup zaključno s 09.08.2021. imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri.
Vidi originalni članak

Poliklinika Milojević osigurala je vrijednu nagradu za sretnu PLUS+ korisnicu ili korisnika. Sve što je potrebno je imati aktivan mjesečni ili godišnji pristup (uključujući i Ljetnu akciju) zaključno s 09.08.2021. i ispuniti obrazac na linku. Svi koji zadovolje navedene uvjete ulaze u izvlačenje i uz malo sreće mogu osvojiti poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kn. Bon se može iskoristiti za sljedeće tretmane:

Pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

PLUS+ je pretplata na dodatni sadržaj na portalu 24sata s kojom ostvarujete neograničeni pristup portalu, mogućnost neograničenog pristupa enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) i bolje iskustvo portala uz minimalan prikaz oglasa. Svi naši pretplatnici imaju priliku osvajati i vrijedne nagrade, tako smo nedavno podijelili nevjerojatan Hisense Laser TV vrijedan 39.999,00 kn.

Naši PLUS+ članci do sada su ostvarili preko 22 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denis Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine.

PRIJAVI SE AKO VEĆ IMAŠ PLUS+

KUPI PLUS+ I SUDJELUJ U NAGRADNOJ IGRI

Idi na 24sata