To je to što me zanima!

Antonio Plazibat driftao s Jurom i strgao kameru: 'Šebalj, došao sam te naučiti kako se vozi...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat novi je gost Juraja Šebalja. Driftali su, okretali automobil, ali i potrgali snimateljsku opremu u jednoj od najluđih epizoda serijala Zvijezde vrište...
Vidi originalni članak

Zašto kasniš na snimanje, upitao je Šebalj svog novog gosta kickboksača Antonija Plazibata koji zbog poteškoća na putu nije stigao u dogovoreno vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:


- A morao sam pokupiti neke novce, ali sad sam tu i došao sm te naučiti kako treba voziti - rekao je kroz smijeh Plazibat.

U nekoliko uvodnih krugova, najbolji hrvatski kickboksač i najbolji hrvatski vozač relija pričali u sportskim temama, a onda je Jura ubacio u brzinu više i objasnio Plazibatu kako se drifta. 

- Ovo je jedna japanska legenda koje je iz 80-tih godina, a tek kasnije je otkriveno da je koncept ovog auto savršen za drift - objasnio je Jura, a Antonio je uživo i požalio se da mu samo fali poznata pjesma Tokyo drift. 

- Zadnji put kad sam bio na boku je bilo na snijegu u Dugopolju i nije bilo ništa od ovoga što si mi ti objašnjavao. Samo sam ‘plesao’ i bio sretan - rekao je Plazibat čija vožnja nije dobro krenula. U prvom pokušaju je 'strgao' kameru.

- Sve smo otkinuli - zavapio je Jura i rekao da je Plazibat uspio napraviti ono što nitko nije. Nakon nekoliko pokušaja, drift i okretanje automobila pod ručnom su uspjeli.

- Auto je preživio, ja sam preživio, a Antonio je driftao - zaključio je Jura, a za kraj je Antonio pojasnio Šebalju kako se po Splitu voze pravi kamatari. Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plazibata i Šebalja u Zvijezde vrište možete pogledati na našem YouTube kanalu. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na našem YouTube kanalu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tutek! 25.03.2021.

    A kad neki divljak bude opet driftao na kružnom toku na javnoj cesti, kako ikome objasniti da se to ne radi? Kad im daju primjer i poticaj...

  • burky1990 24.03.2021.

    ja sam u šoku. konacno nije prostitutka u emisiji

  • 24.03.2021.

    tko su ovi ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare