To je to što me zanima!

Apple predstavio novi iPhone: Skoro identičan prethodniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Apple je predstavio nove modele iPhone-a i ljubitelji gadgeta su ostali i više nego razočarani. iPhone 8 i 8 Plus imaju svega par različitosti od prethodnog modela, a koštaju i do 1000 kuna više.
Vidi originalni članak

Održan je još jedan Apple Keynote na kojem je predstavljeno mnoštvo novih Apple-ovih proizvoda, među kojima su iPhone 8 i 8 Plus. Novi modeli mobitela nisu naišli na pozitivne reakcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

iPhone 8 i 8 Plus dijele novi procesor sa šest jezgri koji je 70 posto brži od prethodnika. Obični iPhone 8 sada ima kameru od 12 mpx koja radi još bolje pri slabom svjetlu i snima kvalitetnije portrete, a na 8 Plus i iPhoneu X nalazi se dvostruka kamera spremna za igre i aplikacije u proširenoj stvarnosti. Kako je na stražnjoj strani novih iPhonea sada staklo, oni se napokon mogu puniti i bežično. Apple je otkrio i kako će iPhone 8 i 8 Plus u Hrvatsku stići 29. rujna, doć će iPhone X biti dostupan kao u cijelom svijetu od 3. studenog. No, njegova cijena za osnovni model sa 64 GB bit će čak 999 dolara (256 GB model stoji 1149 dolara), dok će 8 i 8 Plus startati od 699 i 799 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Kakica8 16.09.2017.

    Dakle netko tko vozi npr škodu octaviu, ima samsung s8 (koji btw košta 5500kn) i odsjeda u apartmanu je za tebe klošar koji nema mogućnost kupit si pišljivi iPhone???

  • 779d4u 14.09.2017.

    eto nevalja, bolji je alcatel hawaii 2040 ;-)))

  • svi-smo-isti 14.09.2017.

    Kod nas ljudima nevalja mercedes, autoput, Hoteli, iPhone, itd. Puno je ljepše sjest u škodu pa običnim putem na more, odmorit su u apartmanu i surfat na samsungu. Stvar ukusa ili mogućnosti. Ipak smatram da onaj ko moze ili 90% onih koi mogu, radje sjedu u mercedes, odvezu se autoputem do hotela i telefoniraju sa iPhone. Ne zelim nikog podcjeniti, znam da nema svako mogućnost. Ni ja si neke stvari nemogu priuštit, samo komentiram. Većina nas ima samsung zato jer je iPhone za mnoge skup, ista stvar sa autom, autoputem ili hotelom. Ja sam do prije dva mjeseca imo samsung od firme, dobio sam gratis. Mogo sam sad uzet novi ali sam kupio iPhone 7 plus, pola sam platio sam a pola firma i nisam pogrješio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare