To je to što me zanima!

Atraktivna Slovenka iz bazena u dvorištu: 'Korona, ciao, ciao!'

Atraktivna i jedna od najpopularnijih slovenskih pjevačica Nika Zorjan snimila je cover poznate talijanske pjesme 'Bella Ciao' i njome pokušala "otjerati" koronu zauvijek ususret popuštanju mjera
Vidi originalni članak

Nika je parodiju nazvala 'Korona Ciao' i našalila se s trenutnom korona situacijom u svijetu, ali i s početkom popuštanja mjera koje se uvode u većini europskih zemalja, pa tako i u Sloveniji. 

- Originalna pjesma koju sam obradila, Bella Ciao, postala je mega popularna nakon izlaska serije 'La Casa de Papel'. Kako sam ja velika obožavateljica te serije, stalno je gledam i postala sam totalno opsjednuta njome u karanteni, morala sam je obraditi u tom stilu - govori Nika.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije serije nisam znala za ovu lijepu talijansku pjesmu, ali kad sam je čula, ostala mi je u uhu. Onda sam si u nekom trenutku počela pjevušiti 'Korona Ciao' i više nisam mogla prestati. Pjesmu sam obradila i na slovenskom i na hrvatskom jeziku, a nadam se da ću je uskoro pjevati i na koncertima, koji mi od svega najviše nedostaju otkad smo u karanteni, kaže te dodaje da se baš veseli popuštanju mjera.

- Jedva čekam da se opet sve vrati na neki normalniji put, da vidim svoje prijatelje, opet doživim gužvu u prometu, čak mi i to nedostaje, dodaje Slovenka.

Iz bazena koroni otpjevala: 'Ciao, ciao...'

Nika je sve snimila doma - u kuhinji, kupaonici, dvorištu. Čak se skinula i u kupaći kostim pa se okupala u bazenu na napuhavanje, a usput koroni pjevala 'Ciao, ciao'.

Parodiju na slavni talijanski klasik možete ekskluzivno poslušati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ćiribu_ćiriba 28.04.2020.

    Cringe.

  • mokošica 007 28.04.2020.

    Ne može stati u slovenske novine pa pišete o ovome jadno

  • violetmind 28.04.2020.

    Tko je ova🤔😝!

Komentiraj...
Vidi sve komentare