To je to što me zanima!

Ava otkrila: 'I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke...'

Ava Karabatić nedavno je najavila svoju kandidaturu za predsjedničke izbore, a u naša 24 pitanja otkrila je koji su joj planovi, je li još draži Putin ili Trump te s kojim će zemljama poboljšati suradnju
Vidi originalni članak

Ako postanem predsjednica, uz legalizaciju prostitucije i marihuane zalagat ću se i za sprječavanje abortusa. Jedno pet godina se zalažem za legalizaciju, a o prostitutkama nemam loše mišljenje. Marihuanu ne smatram opijatom - otkrila nam je Ava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada smo ju upitali koje su njezine prednosti u odnosu na ostale predsjedničke kandidate, odgovorila nam je da u njezinom slučaju slika govori više od riječi.

- Jedno je slika, drugo je pozadina - kaže.

'Upisala bih doktorat iz talijanistike, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju i sport'

- Mnogi ljudi ne znaju da ja imam doktorat iz latinskog jezika i to je bio jedan od najboljih doktorata. Radi se o komediji intrige i zavjere. Što se tiče talijanskog jezika, naravno da ću upisati, ali nisam neki fanatik da nešto moram na silu i da se to mora dogoditi u nekom trenutku. Upisala bih i doktorat na talijanistici, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju kao i sport - rekla nam je.

Predsjednička kandidatkinja upoznala je i Vladimira Putina i Donalda Trumpa. Putinu je, tvrdi, prije tri godine čestitala rođendan. Trumpa je pak upoznala na Hvaru 2007. godine na natjecanju Miss Universe. Pitali smo ju hoće li graditi dobre odnose s njima ako postane predsjednica, a Ava nam je u svom stilu rekla da će ući u njihove svlačionice te sasvim iskreno priznala da joj je ipak draži Putin.

Samo ljubav

- Kao što sam naglasila nekoliko puta sve ću vas zadovoljiti. Nema države s kojom bih ja bila na negativnoj razini. Imam tu privilegiju što živim u Srbiji, u Beogradu, pa odnosi mogu biti još bolji sa Srbijom, a i ostalim susjedima - odgovorila nam je na pitanje s kojim bi državama zahladila, a s kojima gradila prijateljske odnose.

Osebujna Ava otkrila nam je da bi i kao predsjednica objavljivala golišave fotografije jer smo se, kako kaže, goli i rodili te nema potrebe da živimo u lažnom moralu. Svoje golišave fotografije smatra i umjetnošću. Za Lijepu Našu bi se ošišala i na ćelavo. I za Slavoniju, Istru, Dalmaciju i sve što se nalazi na našem grbu, zaključila je.

Zapratite YouTube kanal 24 sata i pratite serijal '24 pitanja'.


POGLEDAJTE '24 PITANJA' S AVOM KARABATIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Mitoikorupcija_1 09.10.2019.

    Odma se zalaze da se legalizira njen biznis

  • Tetka1 09.10.2019.

    lakse bi mi bilo kad bi bila sigurna da je njoj mozak sapran od nekih nedozvoljenih supstanci

  • kralj prijeloma 09.10.2019.

    jel znas za koju drzavu se kandidiras?

Komentiraj...
Vidi sve komentare