Obavijesti

Video

Komentari 227

Ava otkrila: 'I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke...'

Ava otkrila: 'I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke...'
1

Ava Karabatić nedavno je najavila svoju kandidaturu za predsjedničke izbore, a u naša 24 pitanja otkrila je koji su joj planovi, je li još draži Putin ili Trump te s kojim će zemljama poboljšati suradnju

VIDEO

Ako postanem predsjednica, uz legalizaciju prostitucije i marihuane zalagat ću se i za sprječavanje abortusa. Jedno pet godina se zalažem za legalizaciju, a o prostitutkama nemam loše mišljenje. Marihuanu ne smatram opijatom - otkrila nam je Ava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada smo ju upitali koje su njezine prednosti u odnosu na ostale predsjedničke kandidate, odgovorila nam je da u njezinom slučaju slika govori više od riječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedno je slika, drugo je pozadina - kaže.

'Upisala bih doktorat iz talijanistike, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju i sport'

- Mnogi ljudi ne znaju da ja imam doktorat iz latinskog jezika i to je bio jedan od najboljih doktorata. Radi se o komediji intrige i zavjere. Što se tiče talijanskog jezika, naravno da ću upisati, ali nisam neki fanatik da nešto moram na silu i da se to mora dogoditi u nekom trenutku. Upisala bih i doktorat na talijanistici, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju kao i sport - rekla nam je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ostavljamtrag

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Predsjednička kandidatkinja upoznala je i Vladimira Putina i Donalda Trumpa. Putinu je, tvrdi, prije tri godine čestitala rođendan. Trumpa je pak upoznala na Hvaru 2007. godine na natjecanju Miss Universe. Pitali smo ju hoće li graditi dobre odnose s njima ako postane predsjednica, a Ava nam je u svom stilu rekla da će ući u njihove svlačionice te sasvim iskreno priznala da joj je ipak draži Putin.

Samo ljubav

- Kao što sam naglasila nekoliko puta sve ću vas zadovoljiti. Nema države s kojom bih ja bila na negativnoj razini. Imam tu privilegiju što živim u Srbiji, u Beogradu, pa odnosi mogu biti još bolji sa Srbijom, a i ostalim susjedima - odgovorila nam je na pitanje s kojim bi državama zahladila, a s kojima gradila prijateljske odnose.

Osebujna Ava otkrila nam je da bi i kao predsjednica objavljivala golišave fotografije jer smo se, kako kaže, goli i rodili te nema potrebe da živimo u lažnom moralu. Svoje golišave fotografije smatra i umjetnošću. Za Lijepu Našu bi se ošišala i na ćelavo. I za Slavoniju, Istru, Dalmaciju i sve što se nalazi na našem grbu, zaključila je.

Zapratite YouTube kanal 24 sata i pratite serijal '24 pitanja'.


POGLEDAJTE '24 PITANJA' S AVOM KARABATIĆ:

Pokretanje videa...

11:43

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković