To je to što me zanima!

'Bile smo u najstrašnijoj kući u Pragu i pratili su nas klaunovi'

JoomBoos youtuberice suočile su se sa svojim najvećim strahovima. Posjetile su jednu od glavnih atrakcija u Pragu, odnosno kuću strave. Jedna od njih je odustala već na početku
Vidi originalni članak

U Pragu smo imali nevjerojatno iskustvo. Posjetili smo najstrašniju horor kuću ikad. Puls nam je naglo skočio, a znoj nas je oblio u sekundi, rekla je youtuberica Gloria Berger.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je nešto što će ona i Petra Dimić pamtiti do kraja života.

- Prije ulaska u kuću strave čekao nas je informativan razgovor s voditeljem. Pet puta nas je pitao jesmo li sigurne da želimo ući i ima li tko od nas problema sa srcem, a čak smo morale potpisati suglasnost da ulazimo na vlastitu odgovornost - rekla je Petra. No za jednu od njih to je ipak bilo previše.

- Kad sam kročila u mračnu sobu, odjednom me uhvatila panika. Digla sam ruku i počela vikati: ‘Ja sam pile’, što je njima znak da odustaješ, a kasnije sam se upisala na njihov zid kukavica. Nije mi žao - rekla je Petra. Gloria je izdržala muku, koja je trajala 20 minuta.

- Cijelo vrijeme pratio me lik s maskom svinje na glavi, a u jednom trenutku mi se pred licem pojavio krvavi klaun - rekla je sva zadihana.

JoomBoos youtuberi Gloria, Marko i Petra  u glavnom gradu Češke Republike probali su i njihova tradicionalna jela, trdelnik te knedle i počastili se s domaćim pivom.

Putuju u deset gradova Eurospke Unije i cilj im je potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 29.04.2019.

    Pazi, posjetom kući strave potiču mlade da glasaju za Europarlament? Trebali su početi sa Zagrebom, tu je kuća strave na pretek...Sabor, Banski dvori, Pantovčak, a klaunova i strašila kol'ko hoćeš. Pa, tko to preživi...

  • Brufen 28.04.2019.

    Koje su ovo lujke??

Komentiraj...
Vidi sve komentare