Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bile smo u najstrašnijoj kući u Pragu i pratili su nas klaunovi'

JoomBoos youtuberice suočile su se sa svojim najvećim strahovima. Posjetile su jednu od glavnih atrakcija u Pragu, odnosno kuću strave. Jedna od njih je odustala već na početku

Foto: joomboos
2 komentara

U Pragu smo imali nevjerojatno iskustvo. Posjetili smo najstrašniju horor kuću ikad. Puls nam je naglo skočio, a znoj nas je oblio u sekundi, rekla je youtuberica Gloria Berger.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je nešto što će ona i Petra Dimić pamtiti do kraja života.

- Prije ulaska u kuću strave čekao nas je informativan razgovor s voditeljem. Pet puta nas je pitao jesmo li sigurne da želimo ući i ima li tko od nas problema sa srcem, a čak smo morale potpisati suglasnost da ulazimo na vlastitu odgovornost - rekla je Petra. No za jednu od njih to je ipak bilo previše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The future is bright ❤️🔥 #travel #prague #ovajputglasam

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

- Kad sam kročila u mračnu sobu, odjednom me uhvatila panika. Digla sam ruku i počela vikati: ‘Ja sam pile’, što je njima znak da odustaješ, a kasnije sam se upisala na njihov zid kukavica. Nije mi žao - rekla je Petra. Gloria je izdržala muku, koja je trajala 20 minuta.

- Cijelo vrijeme pratio me lik s maskom svinje na glavi, a u jednom trenutku mi se pred licem pojavio krvavi klaun - rekla je sva zadihana.

JoomBoos youtuberi Gloria, Marko i Petra  u glavnom gradu Češke Republike probali su i njihova tradicionalna jela, trdelnik te knedle i počastili se s domaćim pivom.

Putuju u deset gradova Eurospke Unije i cilj im je potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message