To je to što me zanima!

Bizaran svijet muškaraca ispod maski: "Maskiramo se u žene"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trend 'ženskog maskiranja' prate muškarci koji navlače silikonska personalizirana odijela s vaginom i grudima. Ne smatraju se transseksualcima i ne žele biti potpuno žene, ovo im je samo zabava...
Vidi originalni članak

Silikonska odijela koja ih pretvaraju u privlačne žene mogu se naručiti preko interneta, a koštaju oko pet i pol tisuća kuna.  Zajednica muškaraca koji se ovime u slobodno vrijeme zabavljaju ne smatra se transseksualcima. Oni se ne osjećaju da su rođeni u pogrešnom tijelu, maskiranje za njih predstavlja način zabave.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada navuku silikonsko odijelo, postaju netko drugi - netko zabavniji, ljepši i samopouzdaniji. Robert (70) upravo u tome vidi najveći užitak, a maskira se više od 12 godina.

 

"Zato ovo radim, jer mislim da izgledam nevjerojatno.", priča Robert obučen u svoj ženski alter ego koji je prozvao imenom Sherry. "Ne vjerujem da je ovo u ogledalu ispod maske zapravo 70-godišnjak.", izjavio je za Daily Mail.

O njima je i snimljen britanski dokumentarac: 'The Secret Life of Living Dolls'.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • metalhead_1 29.05.2018.

    kud ide ovaj svjet

  • Oblivion_1 29.05.2018.

    Ovo je baš fora, nabaviš jedno takvo, opljačkaš poštu pa nek traže pičozu sa crnom kosom, dobrim grudima, i nspetom guzom. Ovo ima potencijala i za masaže po kučama , tamo uvijek ima love

  • Mauritius 28.05.2018.

    Svit se okrenija naopacke zapamtite vrag vlada svitom i itekako postoji..... Isus je spas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare