To je to što me zanima!

Crvenili se i znojili na pitanje: 'S koliko si partnera spavao?'

Koja vam je najdraža poza u seksu? Koji vam je najgori dan u životu? Što bi napravili da znate da ćete sutra umrijeti? Sva ta pitanja postavili smo u novom serijalu na 24sata YouTube kanalu. Gledajte 24 odgovora!
Vidi originalni članak

U naš studio doveli smo nepoznate ljude, međusobno nepovezane, različitih generacija i pitali ih ista pitanja: S koliko su ljudi imali seksualni odnos? Koje poze su im najdraže? Znaju li fućkati hrvatsku himnu? Koji bi savjet dali desetogodišnjem sebi? Što bi napravili da znaju da im je zadnji dan života?

Tražili smo 24odgovora - bez izmotavanja, direktno u kameru. Kako su reagirali? 

Neki su se izmotavali, neki duboko uzdisali, crvenili se, znojili, valjali od smijeha. Svaki odgovor, drukčija reakcija! Sto ljudi, sto ćudi!

Glavni izazov produkciji bio je opustiti ljude kako bi imali povjerenja i otvorili se. 

Koliko smo uspjeli pratite svaki tjedan na 24sata.hr, na YouTube kanalu 24sata, na Facebook stranici 24sata i naravno, na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 


24sata nastavlja sa svojom originalnom video produkcijom. Gledatelji su ponajviše uživali u 'Zenzaciji' s Ivanom Šarićem, 24pitanja, 'Zvijezdama vrište' s Jurajem Šebaljem, 'Mojoj priči,' showu 'Osvoji Lanu' s Lanom Jurčević...

Osim 24odgovora na 24sata od ovog tjedna gledajte i novi slastičarski show s lovcem Deanom Kotigom u ulozi voditelja. 

Pretplati se na naš YouTube kanal zato što svakog tjedna donosimo nova 24 odgovora. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ab ovo 08.05.2020.

    samo sa ženom, s ostalima nisam oka sklopio

  • 08.05.2020.

    Vjerujem da se luka ne sjeca svakog svog partnera...mozda bi mogao na prste jedne ruke nabrojati partnerice...ali partnere bas i ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare