To je to što me zanima!

Deseti dan na Atlantiku: 'Evo nas na sjevernom dijelu, osjećaj je kao da smo došli u Mordor...'

Dečki su morali sve stvari prebaciti na drugu stranu. U tom trenutku posjetio ih je jedan kit koji, kako kaže Saša Drobac, nisu iznenađenje s obzirom na to da se približavaju Azorima...
Vidi originalni članak

Evo jedno jutarnje javljanje, već smo deset dana na putovanju preko Atlantika, a trenutno se osjećamo kao da smo došli u Mordor. Valovi su to, vjetar je jak, a i mi hvatamo jako dobru brzinu, rekao je Saša Drobac u jednom os svojih posljednjih javljanja s avanture života.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Dečki se polako bliže svom cilju. Prema njihovim procjenama do Azora ih dijele još samo dva spavanja.

- Zadovoljan sam kako nam se odvija put. Imali smo nekih poteškoća tijekom noći, ali sve ide po planu. Najvažnije je da smo na ruti - rekao je Ivica.

- Calliste i Ivica se natječu tko će nas brže odvesti do cilja. Trenutni rekord dana drži Francuz koji je plovio 21.7 čvorova - prepričao nam je Saša Drobac.

Ovakva putovanja zasigurno su odličan mentalni trening, a najviše im u tome pomažu mala zadovoljstva kao što su hrana i javljanja obitelji. A kada vidiš ratni brod u daljini bude te strah i nije svejedno, u slučaju ovakvih dugotrajnih putovanja sreća je zagarantirana.

- Hvala na upozorenju, znamo da nas čeka loše vrijeme, ali nemamo drugog izbora - rekao je Ivica preko radio veze ratnom brodu koji im je išao u susret. Nakon toga je krenula procedura pripreme za promjenu kursa. Dečki su morali sve stvari prebaciti na drugu stranu. U tom trenutku posjetio ih je jedan kit koji, kako kaže Saša Drobac, nisu iznenađenje s obzirom na to da se približavaju Azorima.

- Sutra je zadnji dan, uživajmo u zadnjem zalasku sunca. Nekada su mi sekunde bile kao sati. Večeras će vrijeme biti okej, ali sutra vjetar pojačava - zaključio je Ivica. Sve epizode možete gledati tako da se pretplatite na 24sata PLUS+ platformu i gledati Ivičino putovanje preko Atlantika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare