To je to što me zanima!

Dino Blunt i Swana: 'Nada smo i svijetla budućnost hip-hopa!'

Reperi Dino Blunt i Swana osvojili su YouTube scenu početkom godine s pjesmom 'Frula mira'. U hip-hop serijalu Takeover izveli su nam još jedan svoj hit. S dečkima smo popričali o njihovom mjestu pod suncem
Vidi originalni članak

Takeover, Gameover. Swana te opere, head and shoulders. Uz pomoć Dine Blunta i moga mlađeg brata. Svakog dana radi se od paprike salata. Ovo su stihovi kojima su mladi dečki s naše rap scene opisali 'Takeover', hip-hop serijal koji možete gledati na YouTube kanalu 24sata.

Dino Blunt i Swana, inače i gosti istog serijala, u intervjuu su nam ispričali na koji način preživljavaju ova vremena i ponešto o svojoj karijeri. Kraljevi trepa, kako im često tepaju, novost su na hip-hop sceni, a u 'Takeoveru' su izveli pjesmu 'Nina'.

POGLEDAJTE TAKEOVER: Dino Blunt x Swana - Nina

- Odrastao sam slušajući Pink Floyd, Led Zeppelin, Wu-Tanga i općenito 'old school', ali sam se brzo upoznao s trepom - rekao je Dino. Isti glazbeni ukus ima i Swana, lik kojeg godinama znamo kao člana Visoke Petice (High5). Sve dok se krajem 2019. nije odvojio i počeo surađivati s Dinom. Pitali smo ih gdje se sad brije kad je sve zatvoreno.

- Doma. Kuća, posao, kuća, posao - rekli su. Za sebe dodaju da su nada i svijetla budućnost scene, a rime koje slušaju su one repera Foxa i youtubera Bake Prase. U pisanju stihova inspirira ih vlastita okolina, a nekad i oni sami. O tome koji su im uzori, imaju diplomatske odgovore.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaki dan se borim da budem bolji čovjek - rekao je Dino, a Swana dodao: 'Moji roditelji!'. Svoju eru na sceni započeli su početkom godine i pjesmom 'Frula Mira', a nastavljaju i dalje s hitovima poput pjesme 'Nina'. 

POSLUŠAJTE I KAKO GRŠE ZVUČI - TAKEOVER: LIVE SESSION 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • TommyFunkyBeat 04.02.2022.

    Ponekad je bolje imat u glavi, nego u džepu. No to je očito tebi manje bitno. S 200 KN nemreš nabavit ono kaj tebi fali.

  • Filkee 07.12.2020.

    kae ovo

  • 06.12.2020.

    kada to Sami kazete za sebe,svaoa sljedeca rijec I pokusaj komunikacije ili logike neke pada u vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare