To je to što me zanima!

Ella Dvornik mijenjala gumu: 'Jesi siguran da ću ja to znati'

Hrvatska influencerica morala je promijeniti gumu usred vožnje s Jurjem Šebaljem. Pogledajte je li u tome uspjela na YouTube kanalu 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede
Vidi originalni članak

Jesi ti siguran da se gume ovako mijenjaju, pitala je Ella Dvornik našeg Juraja Šebalja u novom izazovu ‘Zvijezde vrište’

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije zanimljivog pothvata, Juraj Šebalj i hrvatska influencerica Ella Dvornik, provozali su se po trkačkoj stazi u Novom Marofu. Otkrila je kako ne voli birati, kada su u pitanju automobili, između poznatih njemačkih proizvođača, BMW-a, Audija i Mercedesa. 

- Ja ti obožavam Mustang iz 1967. godine. Općenito su mi jako privlačni automobili iz tog razdoblja. Čak sam i zamolila prvo mamu pa onda i Charlesa da mi kupe taj auto, ali od toga bar zasad nije bilo ništa - objasnila je Ella. 

- Mustang je sjajan automobil, nisu toliko skupi. Ima taj auto ‘ono nešto’ - nadovezao se Šebalj.

A onda je krenula luda vožnja. 

- Malo ćemo se sada igrati s bočnim silama. Ako dotaknemo travu onda je Katica nervozna - najavio je Juraj i krenuo driftati i zanositi Ellu po autu.

U početku je ostao zapanjen reakcijama Elle Dvornik koja nije ostala impresionirana vožnjom najboljeg hrvatskog vozača. 

- Možeš vikati slobodno, ovaj show je baš zbog toga i napravljen - naglasio joj je Juraj.

Kada je vidio da s vožnjom ne može zastrašiti Ellu, naredio joj je da u, potpuno novom obliku izazova, promijeni gumu na automobilu. 

- Jedva čekam da nekom pukne guma na autocesti da mogu pomoći - zbunjeno je komentirala Ella dok je mijenjala gumu, a znoj ju je oblijevao.

- Ovo zapravo radimo da bi nama muškarcima poslije u životu bilo bolje i lakše - našalio se Šebalj. 

Zapratite YouTube kanal 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • peteh 05.09.2019.

    ako su dosadašnji suvozači zvijezde koje ipak nešto rade u životu, u kakvu kategoriju ova spada?

  • Prior__de__Sion 04.09.2019.

    e da je joj caca imao gumu nebi ona influencirala

  • crazy mind 04.09.2019.

    ma zamisli. nakon ove vjesti postotak sretnih ljudi u hrvatskoj znacajno je porastao obzirom su vidjeli da je jedan od najvecih zivotnih uspjeha mjenanje gume na autu. uskoro ocekujemo vjest da je doticna uspjela ukljuciti ves masinu pa onda da je uspjela pogledati u nebo zmireci na jedno oko itd, itd. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare