To je to što me zanima!

Fashion Guru: Čim je omirisala pare i slavu, počela se sređivati

U novoj epizodi serijala Fashion Buzz koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Boris Banović je odlučio provjeriti koliko su poznate Hrvatice napredovale sa svojim stilom
Vidi originalni članak

Iako je postala prva influencerica među političarima, Kolinda Grabar Kitarović još nije sve naučila o stilu. Nosi betonirane frizure i umjetne trepavice koje i Trump vidi iz Air Forcea, komentirao je Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru.

POGLEDAJTE VIDEO:

U serijalu Fashion Buzz, koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Banoviću je ovotjedna tema bila - 'From zero to hero'. Odnosno, provjerio je koje su to poznate Hrvatice naučile nešto o stilu i popravile svoj modni ukus.

Fashion Guru se uz modni ukus predsjednice Grabar Kitarović osvrnuo i na stilove Jelene Veljače te jedne od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Severine.

- Čim je malo 'omirisala' slavu i novac, Jelena Veljača se bacila na sređivanje - komentirao je Banović i dodao kako se u počecima njene popularnosti teško moglo govoriti o stilu.

Guru je dodao kako Severina na početku svoje karijere nije bila oličenje stila. No, smatra da je, kada je okupila dobar tim oko sebe, rijetko kada griješila što se tiče stila.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pogledajte cijelu epizodu Fashion Buzza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare