To je to što me zanima!

Filip i Tijana vježbaju s rolom papira: 'Ne trebaju vam utezi'

Teretane i fitness studiji su zatvoreni, no to ne znači da formu ne možemo održavati kod kuće. Fitness treneri Filip i Tijana na YouTube kanalu 24sata 'donose' najbolje vježbe u vaš dom
Vidi originalni članak

Ponekad je već dosadno i naporno vježbati sam. Malo osvježenja unijet će vježba u paru, a fitness trener Filip Forjan u videu na YouTube kanalu 24sata pokazao je dvije varijacije koje se mogu raditi kod kuće. Za rekvizit je uzeo rolu wc papira. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Danas radimo vježbe za trbuh, a pretpostavljam da rolu papira svi imate kod kuće - rekao je Filip. Njegova partnerica u vježbanju, ali i u životu je Tijana Jakelić, također fitness trenerica. Kod trbušnjaka, naglasio je kako udah uvijek ide kad se spuštamo dolje, a izdah kad se podižemo. 

- Savjet koji bi vam danas dao je da pijete puno tekućine jer je ona jako važna za zdravlje i za organizam. Tijekom dana popijte tri litre vode - rekao je. 

U videima na YouTube kanalu 24sata, Filip i Tijana iz tjedna u tjedan donose vježbe koje se fokusiraju na određeni dio tijela, a u sljedećem videu pokazat će najefikasnije trikove kako u što kraćem roku podignuti stražnjicu. 

POGLEDAJTE VJEŽBE ZA TRBUH: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25.04.2020.

    evo upravo mi treba jedna rola kad vidim ove prevare od trenera

  • Sabotage 25.04.2020.

    Vjezbam i ja svaki dan sa toalet papirom kad izbacim utege

  • Ja sam sam 25.04.2020.

    Ja bi vježbao s njom bez ikakvog papira

Komentiraj...
Vidi sve komentare