To je to što me zanima!

Franka vrištala pa driftala sa Šebaljem: 'Koji sam ja papak!'

Od straha do uživanja. Tako je izgledala Frankina avantura u serijalu 'Zvijezde vrište'. U početku Šebaljevog drifta je vrištala, a kasnije je i ona preuzela volan
Vidi originalni članak

Imam problem s vrtnjom, s lunaparkom, znači, ne smiješ me jako driftati. Je l' ti jasno?, upozorila je Franka Juraja prije nego je uopće došla na snimanje serijala 'Zvijezde vrište'. Mlada pjevačica vrištala je gotovo cijelu vožnju, a kasnije je uspjela okrenuti i auto pod ručnom te driftati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Franka je čim su ušli u auto ponovno Šebalju napomenula da ima problema s vrtnjom. Ispričala mu je da kada je nastupala u showu 'Ples sa zvijezdama', njezin plesni partner, Ištvan Varga, nije ju mogao previše okretati jer joj je odmah bilo loše. Šebalj joj je objasnio da ako joj tako bude i u vožnji, odmah upozori, a on će stati.

- Imam povjerenja u tebe. Nemam straha - rekla je Franka Šebalju dok je driftao. U početku nije mogla prestati vrištati, a omakla joj se i pokoja psovka. Nakon nekog vremena, opustila se i uživala u vožnji.

Prije nego je Franka preuzela volan, zadala je Šebalju izazov. Morao je driftati i pjevati njezinu pjesmu 'Ti mi nosiš sreću', u čijem je spotu i sudjelovao. Franka je vrištala i pjevala, a pridružio joj se i Šebalj.

- Koji sam ja papak. Ali ovo je super zapravo - rekla je kroz smijeh Franka nakon što je vrištala i pjevala dok je Šebalj driftao.

Nakon pjevanja i driftanja, red je došao na pjevačicu da preuzme volan i pokaže svoje vještine. Ruke su joj se tresle, ali spremno je krenula s okretanjem auta pod ručnom. Uspjela je iz prvog pokušaja, a kasnije je na red došao i drift. Bilo ju je strah vrtjeti se u krug, ali i taj strah je pobijedila.

- Ubit ću te, nije uopće smiješno. Sad ću te pamtiti zauvijek - rekla je Franka Šebalju, a on joj je spremno odgovorio:

- U jednom trenutku sam mislio kako uopće nećemo pustiti ovu epizodu. Međutim, Franka je izašla na bis i pobijedila samu sebe i mene. Bio sam skeptičan, ponosan sam na nas. Preživio sam, a Franka nije povraćala - zaključio je Šebalj na kraju ove avanture.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 31.03.2021.

    Bas mi je pala ideja. Pa mogli su franku staviti da vodi emisiju ljubav je na selu. Zena je simpa. I mislim da bi bila odlicna 👍

  • westsouth 31.03.2021.

    Slatka je

Komentiraj...
Vidi sve komentare