Obavijesti

Video

Komentari 2

Franka vrištala pa driftala sa Šebaljem: 'Koji sam ja papak!'

Franka vrištala pa driftala sa Šebaljem: 'Koji sam ja papak!'
3

Od straha do uživanja. Tako je izgledala Frankina avantura u serijalu 'Zvijezde vrište'. U početku Šebaljevog drifta je vrištala, a kasnije je i ona preuzela volan

VIDEO

Imam problem s vrtnjom, s lunaparkom, znači, ne smiješ me jako driftati. Je l' ti jasno?, upozorila je Franka Juraja prije nego je uopće došla na snimanje serijala 'Zvijezde vrište'. Mlada pjevačica vrištala je gotovo cijelu vožnju, a kasnije je uspjela okrenuti i auto pod ručnom te driftati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Franka je čim su ušli u auto ponovno Šebalju napomenula da ima problema s vrtnjom. Ispričala mu je da kada je nastupala u showu 'Ples sa zvijezdama', njezin plesni partner, Ištvan Varga, nije ju mogao previše okretati jer joj je odmah bilo loše. Šebalj joj je objasnio da ako joj tako bude i u vožnji, odmah upozori, a on će stati.

micevac

- Imam povjerenja u tebe. Nemam straha - rekla je Franka Šebalju dok je driftao. U početku nije mogla prestati vrištati, a omakla joj se i pokoja psovka. Nakon nekog vremena, opustila se i uživala u vožnji.

Prije nego je Franka preuzela volan, zadala je Šebalju izazov. Morao je driftati i pjevati njezinu pjesmu 'Ti mi nosiš sreću', u čijem je spotu i sudjelovao. Franka je vrištala i pjevala, a pridružio joj se i Šebalj.

- Koji sam ja papak. Ali ovo je super zapravo - rekla je kroz smijeh Franka nakon što je vrištala i pjevala dok je Šebalj driftao.

micevac

Nakon pjevanja i driftanja, red je došao na pjevačicu da preuzme volan i pokaže svoje vještine. Ruke su joj se tresle, ali spremno je krenula s okretanjem auta pod ručnom. Uspjela je iz prvog pokušaja, a kasnije je na red došao i drift. Bilo ju je strah vrtjeti se u krug, ali i taj strah je pobijedila.

- Ubit ću te, nije uopće smiješno. Sad ću te pamtiti zauvijek - rekla je Franka Šebalju, a on joj je spremno odgovorio:

- U jednom trenutku sam mislio kako uopće nećemo pustiti ovu epizodu. Međutim, Franka je izašla na bis i pobijedila samu sebe i mene. Bio sam skeptičan, ponosan sam na nas. Preživio sam, a Franka nije povraćala - zaključio je Šebalj na kraju ove avanture.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Franka vrištala, Šebalj pjevao: 'Koji sam ja papak!' | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 63 13:59

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'

Nova epizoda Tko je kriv? donijela nam je tri zanimljive situacije s višetračnih prometnica te kako se vozači snalaze u njima kada dođe do problema. Pogledajte što kažu Jura i profesor...

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...