To je to što me zanima!

Gaming spektakl u Austriji: Hrvatski tim odmjerio snage s najboljim europskim gamerima!

Veliko finale esport natjecanja Clash of Leagues koji okuplja najbolje igrače Brawl Stars igrice održava se ovog vikenda, a Hrvatsku u Salzburgu predstavlja tim Noble Elite BLK
Vidi originalni članak

Ovog vikenda susreli su se najbolji igrači Brawl Starsa, unutar 5 različitih liga, s igračima iz čak 15 zemalja središnje i istočne Europe. U turniru s najboljima natjecali su se i Hrvati - Noble Elite BLK, odnosno Andry, Andrey i DzonDzon koji igra online. Osim predstavnika naše A1 Adria Lige, tu su i sudionici A1 esports Lige, A1 Gaming Lige, VOKA Lige te Swisscom Hero Lige, ali i oni koji će se dodatno kvalificirati za popunjavanje preostalih mjesta na turniru. 

Protivnici koji su se, također, borili za nagradu od 5.000 eura za prvo mjestu u Brawl Starsu su SK Gaming, BIG CLAN i Chernobyl Dribblers.

U prvom meču Brawl Starsa naš tim Noble Elite BLK izgubio je protiv SK Gaminga 3:0, a ostatak natjecanja pratite na našem YouTube kanalu 24 sata. 

UŽIVO S ESPORT NATJECANJA A1 ADRIA LIGE: 

Uskoro počinje novi set kvalifikacija za osmu sezonu popularnog regionalnog esport natjecanja A1 Adria League s okršajima u poznatim naslovima CS:GO, FIFA21, League of Legends te Brawl Stars. Prvi kvalifikacijski kupovi za osmu sezonu kreću krajem kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GradPoroka 22.08.2021.

    Nek se djeca igraju a odrasli nek daju svoj doprinos drustvu.

  • Šišmiš 21.08.2021.

    yeah right, team iz "oriđiđi produkcije". ahahahahaha

  • axl44 21.08.2021.

    veliko finale eskort natjecanja 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare