To je to što me zanima!

Gelo i mlade pjevačke zvijezde pjevaju na predivnom Zrinjevcu

Koncerti na predivnom zagrebačkom Zrinjevcu ide dalje. Ovoga petka nastupa Ante Gelo i mlade pjevačke zvijezde. Prijenos pratite na YT kanalu 24sata i Facebooku 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba
Vidi originalni članak

Najljepši zagrebački park, Zrinjevac, ove je godine ponovno zasjao u božićnom ruhu, a dodatnu ljepotu daju mu i koncerti i vrhunska glazba. Publiku je na otvaranju Adventa zabavio Marko Tolja, a potom prošlog petka rasplesao Matija Cvek. Ovoga petka, s početkom od 19 sati, publika će opet moći uživati u vrhunskim izvedbama.

S pozornice glazbenog paviljona, publiku će zabavljati poznati hrvatski gitarist, aranžer i skladatelj Ante Gelo, a na pozornici će mu se pridružiti i mladi pjevači Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.

Ove talentirane mlade pjevače, publika je mogla upoznati kroz pjevački show 'The Voice', a sada će, uz pratnju Ante Gele na gitari, Tina Tonkovića na klavijaturama, Nina Krznara na basu te Maria Klarića na basu, publiku zabavljati obradama domaćih i stranih hitova.

Kao i koncerte Marka Tolje i Matije Cveka, ovaj koncert ćete također moći pratiti na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba s početkom od 19 sati.

Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

- Glazba je tu kako bi dala dušu svakom raspoloženju, a naročito onom božićnom. Glazba daje lampicama čarobnu svjetlost, a božićnim drvcima posebne boje - poručili su iz Turističke zajednice grada Zagreba.

POGLEDAJTE I KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Publika će na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba moći uživati i u prijenosima koncerata Ansambla Lado, Zagrebačkih Solista, najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.12.2021.

    Vibra kao u filmu titanik kad sviraju a brod tone. U ovom slucaju ova zemlja

  • okii 10.12.2021.

    pjevaju oni koji su najjeftiniji

  • 10.12.2021.

    Zanimljivo...Isla bih da nema pandemije. Nije mi gust nigdje ici u ovakvoj situaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare