Obavijesti

Video

Komentari 3

Gelo i mlade pjevačke zvijezde pjevaju na predivnom Zrinjevcu

Gelo i mlade pjevačke zvijezde pjevaju na predivnom Zrinjevcu
2

Koncerti na predivnom zagrebačkom Zrinjevcu ide dalje. Ovoga petka nastupa Ante Gelo i mlade pjevačke zvijezde. Prijenos pratite na YT kanalu 24sata i Facebooku 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba

VIDEO

Najljepši zagrebački park, Zrinjevac, ove je godine ponovno zasjao u božićnom ruhu, a dodatnu ljepotu daju mu i koncerti i vrhunska glazba. Publiku je na otvaranju Adventa zabavio Marko Tolja, a potom prošlog petka rasplesao Matija Cvek. Ovoga petka, s početkom od 19 sati, publika će opet moći uživati u vrhunskim izvedbama.

S pozornice glazbenog paviljona, publiku će zabavljati poznati hrvatski gitarist, aranžer i skladatelj Ante Gelo, a na pozornici će mu se pridružiti i mladi pjevači Iva Ajduković, Bruna Oberan i Alen Đuras.

Novi projekt Turističke zajednice grada Zagreba počeo je na Zrinjevcu

Ove talentirane mlade pjevače, publika je mogla upoznati kroz pjevački show 'The Voice', a sada će, uz pratnju Ante Gele na gitari, Tina Tonkovića na klavijaturama, Nina Krznara na basu te Maria Klarića na basu, publiku zabavljati obradama domaćih i stranih hitova.

Kao i koncerte Marka Tolje i Matije Cveka, ovaj koncert ćete također moći pratiti na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba s početkom od 19 sati.

Paljenjem lampica na Zrinjevcu započeo Advent u Zagrebu

Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

- Glazba je tu kako bi dala dušu svakom raspoloženju, a naročito onom božićnom. Glazba daje lampicama čarobnu svjetlost, a božićnim drvcima posebne boje - poručili su iz Turističke zajednice grada Zagreba.

POGLEDAJTE I KONCERT ZAGREBAČKIH SOLISTA:

Pokretanje videa...

Koncert Zagrebačkih solista 29:31

Publika će na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba moći uživati i u prijenosima koncerata Ansambla Lado, Zagrebačkih Solista, najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno