To je to što me zanima!

Gledatelji ludi za serijalom: 'Djeca se ne rade na tokarskom stroju, ali je opet fizički posao'

U prvoj epizodi upoznali smo Antu i Samantu, koja je već iskusna u ljubavnim serijalima. A gledatelji su se u komentarima raspravljali o 'pravljenju' djece. Pogledajte video na YouTube kanalu i Videoteci 24sata
Vidi originalni članak

Ne volim i ne želim imati djecu - rekla je Samanta koja je nakon neuspješnog traženja ljubavi u 'Ljubav je na selu' došla okušati sreću u našem showu 'Spoj na slijepo'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njoj se pridružio i Ante kojem je Samatna odmah na početku bila poznata, ali nije uspio shvatiti odakle ju poznaje, a voditeljica Marina Krleža zaključila je da Samanta očito dobro radi svoj posao. 

Pogledajte trailer: 

Samanta i Ante 'zakačili' su se oko djece jer ona ne voli djecu i ne planira ih imati, ali joj ne bi smetalo da ljubav njenog života već ima djecu, dok bi Anti to smetalo i želi imati svoju djecu.

Gledatelji su se u komentarima također raspravljali oko 'pravljenja' djece. Dok se neki ne slažu s izrazom 'raditi djecu', nekima je izraz opravdan jer se radi o fizičkoj aktivnosti.

U idućih sedam tjedana upoznajte ostale parove koji su se usudili doći na spoj na slijepo i otkriti svoju intimu pred kamerama. 'Spoj na slijepo' show je koji daje priliku svima da pronađu novu ljubav jer za ljubav nikada nije prekasno. Opustite se svakog petka u 12 sati i pratite nas na YouTube kanalu i Videoteci 24sata te na društvenim mrežama, Instagram-u, Facebook-u i TikTok-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mate Parlov 😉 30.01.2023.

    ahahhahahahahahaaa

  • ŽivilaHrvatska 29.01.2023.

    Samanta rodom iz Zadra a živi u Zagrebu,nit priča dalmatinski nit purgerski.

  • Hrvoje HR 28.01.2023.

    teško sranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare