To je to što me zanima!

Gliser pola sata vozio u krug: Vozač pao u more i zvao pomoć

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Došao sam kući i vidio s balkona gliser kako kruži blizu obale. Bolje sam pogledao i vidio da gliser nema vozača, kaže čitatelj koji je u ponedjeljak na Hvaru snimio plovilo bez kapetana
Vidi originalni članak

U Sućurju na Hvaru, u ponedjeljak oko 14 sati, vozač glisera je isplovio. Nakon stotinjak metara kad se udaljio od obale vozač je ispao iz glisera koji se počeo vrtjeti u krug.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Muškarac je vjerojatno stao na jednu stranu glisera, pa se prevrnuo i pao u more. Gliser je počeo kružiti oko njega dok je on plivao u sredini. Bio je bespomoćan te je počeo vikati da mu se pomogne - kazao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu. Mještani Sućurja su vidjeli gliser kako se vrti u krug te su odmah reagirali kako bi pomogli nesretnom turistu.

- Gliser se vrtio u krug oko pola sata, a oprezno su mu se približili mještani u brodu. Pomogli su muškarcu koji je bio u sredini, a u putanju kojom je išao gliser bacili su mrežu. To su napravili nadajući se kako će propeler glisera uhvatiti mrežu i tako usporiti. I uspjelo im je! No tad je gliser promijenio smjer - kaže drugi čitatelj koji je snimio gliser bez vozača. Nakon što je gliser zahvatio mrežu, više se nije vrtio u krug nego je krenuo prema obali.

- Ljude koji su bili na plaži udaljenoj stotinjak metara od glisera mještani su upozorili neka se povuku zbog glisera. No nasreću krenuo je u drugom smjeru. Smanjila mu se brzina te je krenuo prema svjetioniku, gdje se nalazi trajektno pristanište. S malom brzinom je udario u stijene, te nije jako oštećen. Na kraju je sve dobro završilo - kazao je čitatelj. Na mjesto udara izašla je i Lučka kapetanija, koja će utvrditi nastalu štetu. Inače, prije godinu dana kod Dramlja nedaleko od Crikvenice gliser s dvoje ljudi udario je prvo u brodicu a zatim su oni pali u more. Tad se gliser bez vozača u punoj brzini nasukao na plaži i ozlijedio troje ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • krao_sam_1 26.06.2018.

    Pošten hrvat bi bio na radnom mjestu a ne zajebancija

  • 26.06.2018.

    Neki behamer opet glumi baku,gdje se gasi 😂😂😂😂

  • 26.06.2018.

    Bolje gliser da ide u krug nego morski pas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare