To je to što me zanima!

Glumac Marko Cindrić o novoj seriji 'Firma': Petra Kurtela je rasturila, a Braić je improvizator

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački glumac Marko Cindrić komentirao je prvu epizodu serije 'Firma' koju možete pratiti na YouTube kanalu 24sata! Otkrio je kako je bilo na setu te s kim se najviše zbližio....
Vidi originalni članak

U seriji igram Gorana, popriličnog kretena koji nije šef, ali želi biti šef. Bio mi je velik gušt ovo raditi, rekao nam je poznati hrvatski televizijski i kazališni glumac, Marko Cindrić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marko Cindrić, inače najpoznatiji po ulozi u kultnom filmu ZG80 te jednom od najboljih hrvatskih ratnih filmova Broj 55, otkrio nam je i kako se baš njegovo ime pronašlo među glumcima 'Firme'

- Redatelj i scenarist, Igor Barberić, je vidio moj intervju u kojem sam rekao da bi želio raditi što više komedije i pozvao me. Igor je stvarno raspisao hrpu stvari i serija stvarno ima potencijala za dalje… Odnosi bi se sigurno mogli još izgraditi u budućnosti - odgovorio je, a potom prokomentirao i ostalu ekipu glumaca s kojima je surađivao na ovom zabavnom projektu.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': 

- Mislim da je ekipa super složena za seriju. Vesna Ravenšćak , Petra Kurtela, Zoran Pribičević... ma svi su top! Vesna je fenomenalna glumica. Radili smo jednu predstavu u kazalištu ‘Žar ptica’ i stvarno mislim da je vrhunska. Petra Kurtela je rasturila ulogu. Drago mi je da snima jer je supertalentirana. Znala je tekst i ovo sve što sam vidio je bombica. Treba imati hrabrosti odigrati ove neke stvari. Marko Braić je super tip, megatalentiran je i dobro improvizira. Prvi put smo surađivali na ovoj seriji i super mi je bilo raditi s njim! Dosta kolega se ne bi ni usudilo raditi idiota od sebe. Treba znati zgaziti svoj ego - opisao je Marko.

KURTELA, PRIBIČEVIĆ, BRAIĆ, BARBERIĆ Glumci iz 'Firme' otkrili koji je bio njihov prvi posao: Bio sam konobar, to je čista psihoanaliza

- Pet dana smo ovo snimali i zapanjujuće je koliko smo toga uspjeli snimiti u tako kratkom vremenu. Iz serije je izvučeno dosta stvarnih karaktera i zapravo je vrlo hrabar pokušaj bio napraviti hrvatski office - zaključio je Marko Cindrić.

Popularne glumce u zabavnim situacijama na poslu pratite na YouTube kanalu 24sata, na Facebooku, 24sata.hr, a kratke isječke iz serijala gledajte na Instagramu 24sata i Tik Toku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare