To je to što me zanima!

Glumica Tara (21): Ne bih ušla u reality, to nikako nije moj put

Taru Thaller, mladu glumicu koja se proslavila ulogom u seriji Uspjeh, uhvatili smo na Chill&Grillu i izazvali sa '24 pitanja'. Mentor i prijatelj Dino Jelusić, osim odličnom pjevanju, naučio ju je i kako se opustiti
Vidi originalni članak

Dino Jelusić mi je dao najbolji savjet, a to je da se opustim, rekla je glumica Tara Thaller. Pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' u '24 pitanja' priznala je kako joj je najdraži član žirija bio Miroslav Škoro. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za mentora Dinu kaže da je iskren, strastven i zaigran. Voljela bi živjeti u Hrvatskoj, ali i ponekad zbog posla pobjeći u inozemstvo. Želja joj je glumiti u mjuziklu i posjetiti što više zemalja, u Europi i izvan nje. 

24 PITANJA Lana Jurčević o dečku: 'Nikako da mu nađem manu, ali tražim'

- Moje tri mane su perfekcionizam, brzopletost i tvrdoglavost - priznala je. Uzor joj je američka glumica Jennifer Lawrence, a nikad ne bi sudjelovala u nekom od balkanskih realityja. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 49

  • miodrag_misha 04.05.2019.

    Uf dobra mala

  • IlijanMax 04.05.2019.

    Lijepa mala

  • sol 04.05.2019.

    Kad prode 35 sama ce traziti da se nagura u Reality, paa vec istina steta mldosti, na portale , novine itd, bez ovog onoga, sa ovim onim, pokazala, ovo ono, itd, nje zloba, steta je da ne zivi normalni zivot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare