To je to što me zanima!

Grgurić: Bila sam prva Hrvatica u 'Zadruzi', sad ih je više, ali to ne znači da će i oni pobijediti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osječanka Iva Grgurić (27) pobijedila je u reality showu 'Zadruga 3'. Za YouTube kanal 24sata reagirala je na snimke iz showa i otkrila detalje njezinog boravka u realityju
Vidi originalni članak

Volim izazove. Odlučila sam da trebam nešto novo u svom životu i zato sam odlučila ući u 'Zadrugu'. Ostala sam tamo oko deset mjeseci, rekla nam je pobjednica showa Iva Grgurić. Osječanka je u showu imala dvije veze, od kojih jedna još uvijek traje.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivina reakcija na 'Zadrugu'

- Najveća podrška u showu mi je bio Filip. Nisam uopće mislila da ću završiti s njim jer sam na početku bila sa Stefanom Karićem. Žalim što se ta prva veza uopće dogodila - ispričala je Iva. Dodala je kako je na početku uopće nije planirala vezu u showu, no, ona se dogodila. 

Tattoo majstor Filip Đukić s kojim je Iva trenutno u vezi čak joj je i posvetio tetovažu. Nakon izlaska iz showa, u svoju kolekciju tetovaža dodao je i njezino ime. Osim lijepih scena, Iva se u showu susrela i s verbalnim napadima, no u tučnjave nije ulazila. Rekla nam je kako je znala da postoji pravilo da ne smije udariti druge, no i da ona nikada u životu nikada nije prva udarila.

24 PITANJA Pobjednica Zadruge Iva: 'Svaki dan je u showu bilo nasilja, to bi trebalo žešće sankcionirati'

- Tu mi je baš bilo teško. Tada sam rekla sve što mi se dogodilo u prošlosti. Bila sam iskrena i nisam čekala da se klupko krene odmotavati - rekla je Iva o svojoj potresnoj ispovijesti. U svojoj ispovijesti rekla je kako ju je tajkun koji je u kolicima i ima sedmero djece financirao, ali i potajno snimao.

- Imam fobije od tog čovjeka. Nisam prostitutka. Na razgovoru mi je rekao da želi nešto zauzvrat s obzirom na to da je pomagao mojoj obitelji i meni - rekla je Iva tada u showu. Smatra kako su je ti trenuci u životu naučili da bude jaka i da je time poslala poruku mladima da se takve stvari nažalost događaju, ali da se u to ne treba upuštati.

Iva je na ulasku u show bila potpuno anonimna djevojka koja se našla u društvu već 'starih reality igrača'. No, ubrzo se sve promijenilo. Skupila je vojsku fanova koji su joj neprestano pružali podršku, a to su i potvrdili glasanjem za nju.

- Uopće nisam očekivala pobjedu. Baš sam bila iznenađena kada su me proglasili pobjednicom. Bilo je neopisivo kada su pročitali moje ime - rekla je Iva koja je pobjedom u realityju u svoj džep spremila 50.000 eura. U novoj sezoni showa ušlo je i nekoliko Hrvata, a Iva im poručuje da budu svoji.

- Mislim da sam ja probila led, ali to što sam ja pobijedila, ne znači da će i oni - zaključila je Grgurić.

Cijelu reakciju na Ivine scene u 'Zadruzi' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • magic_mushrooms 23.09.2020.

    Odvratno i gnjusno tko se sve naziva hrvatom ,odkada u Osijeku pricaju sprpski? Fuj

  • Tara29 21.09.2020.

    Da li joj je čestitao Suki?

  • INTELIGENCIJA2020 21.09.2020.

    propala ljubavnica invalida Sarica...cao

Komentiraj...
Vidi sve komentare