To je to što me zanima!

Horor u Zagrebu: U napuštenoj bolnici pričali priče i čuli vrisak

Dvojici prijatelja činila se kao dobra ideja pokrenuti emisiju koja će se temeljiti na horor pričama. Otišli su u napuštenu bolnicu usred Zagreba gdje su čudnovati zvukovi i vriskovi normalna pojava. Pogledajte video!
Vidi originalni članak

JoomBoosovi Youtuberi Dennis Domian i Filip Dejanović dobili su odličnu ideju za Noć vještica. Pokrenuti serijal horor priča koje će utjerati strah u kosti i onim najhrabrijima. 

Dennis i Filip za svoju prvu lokaciju odabrali su napuštenu bolnicu u Zagrebu. A ima li nešto strašnije od napuštenih bolnica? Kada su čuli različite neprirodne zvukove, dvojica prijatelja shvatili su kako to možda i nije bila najbolja ideja. 

Zatim se ugasila vatra koju su zapalili, a onda je uslijedilo ono najgore - nečiji vrisak. Pogledajte video i doznajte što se dalje dogodilo. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • koko82 02.11.2017.

    kaj vi jos pokusavate ovo gledat?!...... kod ovij je samo dovoljno doc u koment sekciju.... toliko su ne orginalni.... 0 idee...... samo kopiraju vece kanale sa izuzetno malo uspjeha.... ciljana demografija im je 7-12 godina u podrucju jugo naroda.... bolje da su ciljali qvadriplegične crne azijate sa perkinsonovom bolesti.... pa bar bih ih sva trojica gledali.... ko i sad

  • 2 x general 02.11.2017.

    kakav horor u zagrebu???? u hrvatskoj traje horor već 27 godina a što sm osve čuli prolupali bi i vanpiri i duhovi

  • 02.11.2017.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare