To je to što me zanima!

Horvat: 'Nakon Norveške sam zvučao kao da sam kastriran'

Proslavljeni hrvatski rukometaš Zlatko Horvat u naša 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata osvrnuo se na Europsko prvenstvo, zašto je vjeran RK Zagreb i vidi li se jednog dana kao izbornik
Vidi originalni članak

Zagreb je uvijek dao bolju ponudu i lijepo mi je u Zagrebu, rekao je vjerni zagrebaš Zlatko Horvat (35). Proslavljeni hrvatski rukometaš već je 25 godina vjeran Zagrebu iako je imao brojne ponude iz inozemstva. Prošao je i kroz promjenu imena klubu iz RK Croatia Osiguranju Zagrebu do RK PPD Zagreb. Od 2002. je redovno u prvoj postavi kao desno krilo, doduše u posljednje vrijeme i kao desni vanjski, a kapetansku traku naslijedio je od Denisa Špoljarića kada je otišao u RK Celje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od 2005. godine član je i naše reprezentacije s kojom je osvojio brojne medalje, a posljednja je srebro s ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

- Presretni smo, ovo prvenstvo je bilo odlično iskustvo, medalja je tu - rekao je Horvat i ispričao nam anegdotu s prvenstva:

- Nakon teške utakmice s Norveškom, kada smo krenuli slaviti na terenu, zvučao sam kao kastriran, nisam imao snage, nije bilo vriska, to je bilo strašno - našalio se rukometaš.

Uz njega, na poziciji desnog krila na ovom prvenstvu Vlado Matanović, a upravo njega, uz Josipa Božića-Pavletića i Ivana Vidu vidi kao svoje nasljednike. A to bi ubrzo mogli i postati. Zlatko nam je kratko odgovori da ubrzo planira završiti svoju rukometnu karijeru.

- Svima onima koji dođu u reprezentaciju savjetujem da održe kult reprezentacije - objasnio je jedan od naših najdugovječnijih reprezentativaca. Sebe u skorije vrijeme ne vidi kao trenera ili izbornika, a za Linu Červara kaže da ima jako veliki entuzijazam i to ga izdvaja od ostalih trenera.

Cijeli intervju sa Zlatkom Horvatom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.02.2020.

    Želite imаti ljubavne razgоvогe? Nа prаvоm stе putu! -- http://eliza.anime-stars.com

  • violetmind 22.02.2020.

    Ova 24 sata cista erotika komentara😄

  • Quentin Borg 22.02.2020.

    Prošlo prvenstvo si ionako bio statist u kutu, a kad je trebalo opalit muda ti nestala kao 100 maraka.. psihološki si mrtav igrač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare