To je to što me zanima!

Hrvati pokorili Las Vegas: Naš robot pauk najbolji je na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Riječki pauk-robot s multiimedijalnom platformom STEMI, kojom se želi popularizirati učenje znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike donio je mladim Hrvatima slavu, ali i priliku za svjetsko predstavljanje
Vidi originalni članak

Odlazak u Las Vegas na CES 2017 i izlagački štand na jednom od najvažnijih svjetskih sajmova potrošačke elektronike, gadgeta, tehnoloških inovacija i startupa, STEMI je izborio pobjedom na Idea Knockoutu u Kinu Europa.

POGLEDAJTE VIDEO:

STEMI je imao priliku predstaviti se pred 170.000 predstavnika tehnološke industrije, investitora i medija te je prilika za brojne poslovne susrete, partnerstva i kontakte.

CES se održao po pedeseti put, a riječ je o jednom od deset najeksponiranijih medijskih događaja na svijetu, stoga je izlaganje na ovom događaju vrijedna prilika za promociju hrvatskih inovativnih proizvoda. Za njihovog robota zainteresiranmnoge svjetske kompanije, a priloge o njima snimili su mnogi online i TV mediji, uključujući CNN.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ッi シ 11.01.2017.

    u skoli u Nizozemski djeca uce sta se danas radi I za sutra a ne sta je bilo prije 100 godina. Imaju 3D printer imaju robote itd. Drzava financira da to radi Hrvatska drzava puno vise bi imali of toga nakon 20-30 godina nego sta rade. Danas djeca niti nemaju za uzinu..a da ne pricamo dalje...

  • 779danai4ure 11.01.2017.

    grad koji teče , hehe

  • volimpršut 11.01.2017.

    Bravo za Riječane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare